2014. április 22., kedd

Salatá de primávará.

               

Salatá de primávará

   Ingrediente/4 portii
-         4 ouá
-         100 gr. morcov ”baby”
-         1 ceapá rosie
-         100 gr. fasole verde
-         1 ardei kalifornia rosu
-         100 gr. spanac ”baby”
-         2 cartofi medii
-         4 buc. ridichi de luná
-         1 lingurá zeamá de lámíie
-         1 linguritzá vegeta
-         4 linguri ulei másline
-         1 legáturá ceapá ”snidlling”
-         1 lingurá mustar,
-         2 rosii mari
-         1 castravete
-         5,,,6 frunze salatá ”itzeberg”

Modul de preparare
          -fierbem ouále, le dám la apá rece, apoi le curátzám si le táiem ín patru de lungul, le asezám pe farfurie, kurátzám cartofii íi táiem ín rotitze nu prea subtiri, íi pune la fiert cu putiná vegeta, curátzám fasolea si o ínnábusim íntr-o lingurá de ulei, cínd fasolea este moale adáugám spanacul, dupá ce fasolea si cartofii sau rácit, le turnám íntr-un castron , adáugám toate celellate ingrediente táiate dupá preferintzá, ínafará de ouále fierte , asezonám de sare, apoi din 1 linguritzá lámíie , mustar , vegeta si ulei , pregátim o mariandá, o turnám peste salatá, si amestecám usurel ca  sá nu fármám ingredientele, apoi ímpártim pe 4 farfurii língá ouále fierte feliate si servim

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése