Platou combinat.
Ouá”kasino”
-
6 ouá
-
50 gr. unt
-
1 linguritá mustar
-
1 lingurá maionezá de casá
-
1 linguritzá vegeta
-
1 vírf cutit piper
rulou cu
suncá:
-
200 gr, suncá piept de pui felii
-
200 gr. brínzá topitá
-
1 lingurá smíntíná
-
2 linguri hrean ín otzet
-
1 linguritá vegeta
-
1 vírf cutit piper
salatá:
-
500gr. zarzavat
mix congelat
-
250 gr. cartofi fiertzi
-
300 gr. castraveti muratzi
-
10 linguri maionezá
-
2 linguritá mustar
-
2 dl
smíntíná grasá
-
1 linguritá vegeta
-
3 mere jonathan medii
-
1 vírf cutit piper alb
Modul de
preparare
salatá:
-punem apá
la fier, cu 1 linguritá vegeta si 1 vírf cutit sare, cínd apa dá ín clocot
adáugám zarzavatul mix, congelat, din momentul cínd a ínceput iarási sá fiarbá
lásam 3 minute, strecurám si rácim imediat la jet de apá rece, rácim complect,
scurgem bine apoi punem íntr-un castron , táiem castravetii murati si márul
foarte márunt, adáugám maioneza, mustarul, smíntína , vegeta , piperul si
amestecám ímpreuná píná la omogenizare totalá, punem salata pe un platou si
pregátim ouále si rulourile,
Ouá”kasino”:
-fierbem
ouále 10 minte, dupá care le punem la apá rece, apoi le curátm, le táiem ín
douá ín lung, scaotem gálbenusul afará, apoi pisám bine gálbenusurile cu o
furculitá, adáugám untul , vegeta, mustar , piper, maionezá si frecám ímpreuná
píná obtinem o pastá , gustám si dacá e nevoie mai condimentám si umplem ínapoi
oulále cu pasta obtinutá,le aranjám pe platoul cu salatá dupá preferintá si
fantezie si le ímbrácám cu maionezá, ín femeul urmátor: -4 linguri maionezá, 1
lingurá smíntíná, 1 linguritá mustar, vegeta dupá gust, piper alb dupá gust, le
frecám ímpreuná, apoi íntr-o lingurá apá fierbite dizolvám si gelatina si 1
linguritá zahár, mestecám píná compozitia va fi numai dezmortzitá si o adáugám
la sosul de maionezá , omogenizám bine píná la íncorporare totalá, dupá care cu
compozitia obtinutá ímbrácám ouále de pe platoul cu salatá, si imediat ornám
ouále dupá preferintá si fantezie,apoi pregátim si rulourile cu suncá ,
rulou cu suncá:
-200 gr. brínzá
topitá frecám cu 50 gr.unt , 1 lingurá smíntíná, 2 linguri hrean ín otzet,
vegeta piper, píná obtinem o pastá, gustám si dacá mai e nevoie condimentám sau
adáugám hrean , dupá gust si preferintá, apoi íntindem pe masa de lucru feliile
de suncá cíte una , punem cíte o lingurá pastá pe fiecare felie de suncá si
rulám ín formá de ruladá dupá care le asezám fiecare dupá plac si fantezie língá
ouále umplute pe platoul cu salatá, íntr-o cráticioará micá feirbem 1 dl apá cu 1 lingurá gelatiná
si 1 vírf cutit vegeta, apoi cu o pensulá ungem bine rulourile cu suncá, dupá
10 minute le ornám dupá gust si fantezie,dupá care dám platoul la rece píná la
consumare,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése