2014. április 18., péntek

Platou combinat.

           

      

Platou combinat.

 Ouá”kasino”
-         6 ouá
-         50 gr. unt
-         1 linguritá mustar
-         1 lingurá maionezá de casá
-         1 linguritzá vegeta
-         1 vírf cutit piper

rulou cu suncá:
-         200 gr, suncá piept de pui felii
-         200 gr. brínzá topitá
-         1 lingurá smíntíná
-         2 linguri hrean ín otzet
-         1 linguritá vegeta
-         1 vírf cutit piper

salatá:
-         500gr. zarzavat  mix congelat
-         250 gr. cartofi fiertzi
-         300 gr. castraveti muratzi
-         10 linguri maionezá
-         2 linguritá mustar
-         2 dl smíntíná grasá
-         1 linguritá vegeta
-         3 mere jonathan medii
-         1 vírf cutit piper alb

Modul de preparare
     salatá:
          -punem apá la fier, cu 1 linguritá vegeta si 1 vírf cutit sare, cínd apa dá ín clocot adáugám zarzavatul mix, congelat, din momentul cínd a ínceput iarási sá fiarbá lásam 3 minute, strecurám si rácim imediat la jet de apá rece, rácim complect, scurgem bine apoi punem íntr-un castron , táiem castravetii murati si márul foarte márunt, adáugám maioneza, mustarul, smíntína , vegeta , piperul si amestecám ímpreuná píná la omogenizare totalá, punem salata pe un platou si pregátim ouále si rulourile,
    Ouá”kasino”:
          -fierbem ouále 10 minte, dupá care le punem la apá rece, apoi le curátm, le táiem ín douá ín lung, scaotem gálbenusul afará, apoi pisám bine gálbenusurile cu o furculitá, adáugám untul , vegeta, mustar , piper, maionezá si frecám ímpreuná píná obtinem o pastá , gustám si dacá e nevoie mai condimentám si umplem ínapoi oulále cu pasta obtinutá,le aranjám pe platoul cu salatá dupá preferintá si fantezie si le ímbrácám cu maionezá, ín femeul urmátor: -4 linguri maionezá, 1 lingurá smíntíná, 1 linguritá mustar, vegeta dupá gust, piper alb dupá gust, le frecám ímpreuná, apoi íntr-o lingurá apá fierbite dizolvám si gelatina si 1 linguritá zahár, mestecám píná compozitia va fi numai dezmortzitá si o adáugám la sosul de maionezá , omogenizám bine píná la íncorporare totalá, dupá care cu compozitia obtinutá ímbrácám ouále de pe platoul cu salatá, si imediat ornám ouále dupá preferintá si fantezie,apoi pregátim si rulourile cu suncá ,
   rulou cu suncá:
           -200 gr. brínzá topitá frecám cu 50 gr.unt , 1 lingurá smíntíná, 2 linguri hrean ín otzet, vegeta piper, píná obtinem o pastá, gustám si dacá mai e nevoie condimentám sau adáugám hrean , dupá gust si preferintá, apoi íntindem pe masa de lucru feliile de suncá cíte una , punem cíte o lingurá pastá pe fiecare felie de suncá si rulám ín formá de ruladá dupá care le asezám fiecare dupá plac si fantezie língá ouále umplute pe platoul cu salatá, íntr-o cráticioará micá feirbem 1 dl apá cu 1 lingurá gelatiná si 1 vírf cutit vegeta, apoi cu o pensulá ungem bine rulourile cu suncá, dupá 10 minute le ornám dupá gust si fantezie,dupá care dám platoul la rece píná la consumare,



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése