Curcan umplut
Ingrediente/8 portii
-
1 kg piept
curcan
-
20 felii bacon
-
3 linguri ulei
-
½ baghetá
albá
-
1 ceapá
-
2 ardei kalifornia-rosu-vrede
-
4 cátei usturoi
-
300 gr. ciuperci sampion
-
2 ouá
-
1 linguritá vegeta
-
1 vírf cutit piper
-
1 legáturá pátrunjel
Modul de
preparare
- íncingem 3 linguri ulei, ín care prájim 5
felii bacon, adáugám ceapa tocatá márunt, usturoiul pisat, si ardeiul táiat mai
mare , le prájim putin , adáugám ciupercile curátate , condimentám cu vegeta ,
piper , si mai ínnábusim píná scade total apa lásatá de ciuperci, dám deoparte , adáugám
pátrunjelul verde tocat si lásám sá se ráceascá umplutura,
- ínmuiem bagheta ín lapte , o stoarcem
bine o adáugám la umpluturá , punem si
ouále, omogenizám bine, mai condimentám dacá este nevoie,
- feliem pieptul de curcan íl batem de snitzel
apoi íntindem o bucatá mare de folie alimentará , asezám slánina bacon ín formá
de dreptunghi pe folie peste care punem
feliile bátute de snitzel , apoi umplutura
, o aplicám uniform peste toatá
suprafata snitzelului si íncepem sá
rulám cu ajutorul foliei alimentare ín
formá de ruladá cít se poate de stríns
si ínchidem la ambele capete folia, asezám rulada íntr-o tavá de fripturi
bine unsá cu 2 linguri unturá,adáugám 1 caná cu apá , o dám la cuptor circa 30
minute dupá care scoatem folia , i-ar rulada o rumenim putin circa 5-8 minute,
- servim caldá ca gustare ocazionalá cu salatá
iceberg sau cu pireu de cartofi si muráturá ca felul doi, oricum este foarte gustoasá
.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése