- 1 lingurá zahár
- 5 linguri lapte cáldut
- 30 gr drojdie proaspátá
- 700 gr fáiná de buná
calitate
- 250 gr. rama
- 300 gr. brínzá de vaci
- 100 gr. cascaval
- 100 gr. cascaval
- 1 dl smíntíná
- 3 gálbenusuri de ou
- 1 linguritá sare
- 150 gr cascaval rázuit pentru presárat deasupra
- 150 gr unturá deporc
pentru uns coca.
Modul de preparare.!
-íncázim putin laptele cu zahárul , amestecám ín el drojdia
si o punem la dospit ,
-fáina o frecám íntre
palme cu margarina , punem sarea , apoi celellate ingrediente, ínafará de 150 gr. cascaval ras si untura de porc, frámíntám o cocá mai molcutá,, píná face
básici,,, apoi o punem la dospit íntr-un loc cáldut, , apoximativ o jumátate de orá,,
-pe suprafata de
lucru presárám fáiná si íntindem coca dospitá,, ín formá de dreptunghi, , o
ungem bine cu untura de porc , o presárám cu 100 gr. cascaval ras , apoi o rulám ín formá de
ruladá,, o acoperim si o lásám la odihná 20 minute, ,, dupá care o íntindem ín grosime de un deget bun
asa,, o ungem cu ou bátut cu putin zahár si smíntíná,,, presárám cu 150 gr. cascaval ras,,,si cu o formá
rotundá, mai micá táiem pogácele dupá cum se vede si ín imaginea aláturatá retzetei,,,le rotunjim bine asa cum stau pe planseta de lucru , íntre palme , si le asezám
ín tavá pentru copt, ín care le mai dospim circa 10-15 minute
,,,pentru
ínceput punem la foc mai mic píná íncep sá creascá apoi cínd sínt
gata pentru íntors tava ín cuptor luám
focul putin mai aspru, mai tare putin , píná cascavalul se rumeneste putin,,,este un deliciu ,
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlés