2014. április 8., kedd

Pogácele cu brínzá si cascaval.

                   

 
Pogácele cu brínzá si cascaval.


             - 1 lingurá zahár
             - 5 linguri lapte cáldut
             - 30 gr drojdie proaspátá
             - 700 gr fáiná de buná calitate
             - 250 gr. rama
             - 300 gr. brínzá de vaci
             - 100 gr. cascaval 
             - 1 dl smíntíná
             - 3 gálbenusuri de ou
             - 1 linguritá sare
             - 150  gr cascaval rázuit pentru presárat deasupra
             - 150 gr unturá deporc pentru uns coca.

Modul de preparare.!
              -íncázim putin  laptele cu zahárul , amestecám ín el drojdia si o punem la dospit ,
        -fáina o frecám íntre palme cu margarina , punem sarea , apoi celellate ingrediente, ínafará de 150 gr. cascaval ras si untura de porc,  frámíntám o cocá mai molcutá,, píná face básici,,, apoi o punem la dospit íntr-un loc cáldut, , apoximativ  o jumátate de orá,,  
       -pe suprafata de lucru presárám fáiná si íntindem coca dospitá,, ín formá de dreptunghi, , o ungem bine cu untura de porc , o presárám cu 100  gr.  cascaval ras , apoi o rulám ín formá de ruladá,, o acoperim si o lásám la odihná 20 minute, ,, dupá care   o íntindem ín grosime de un deget bun asa,,  o ungem cu ou bátut  cu putin zahár si smíntíná,,,  presárám cu 150 gr. cascaval ras,,,si  cu o formá rotundá, mai micá táiem pogácele dupá cum se vede si ín imaginea aláturatá retzetei,,,le rotunjim bine asa cum stau pe planseta de lucru , íntre palme , si le asezám ín tavá pentru copt, ín care le mai dospim circa 10-15 minute    

        ,,,pentru ínceput  punem la foc  mai mic píná íncep sá creascá apoi cínd sínt gata pentru íntors tava ín cuptor  luám focul putin mai aspru, mai tare putin , píná cascavalul se rumeneste  putin,,,este un deliciu ,

1 megjegyzés: