2014. április 19., szombat

Platou gustári reci.

             

Platou gustári reci.

   Ingrediente/ 5 portii
      - pentru platou 1 cápátíná salatá verde

    Ouá”kasino”
-         5 ouá
-         100 gr. unt
-         1 linguritá mustar
-         1 lingurá maionezá de casá
-         1 linguritzá vegeta
-         1 vírf cutit piper

  rulou cu suncá:
-         200 gr, suncá piept de pui felii
-         80 gr. unt
-         2 linguri fáiná
-         1,5 dl lapte
-         3 linguri hrean ín otzet
-         1 linguritá vegeta
-         1 vírf cutit piper
-         1 vírf cutit nucsoará
-         1 lingurá mustar

Pílnie din cascaval
-         10 felii cascaval
-         300 gr. brínzá vaci
-         100 gr. unt
-         1 linguritá vegeta
-         1 linguritzá chimen mácinat
-         1 linguritzá boia de ardei
-         1 lingurá ceapá rázálitá
-         1 vírf cutit piper

Modul de preparare
     Ouá”kasino”:
          -fierbem ouále 10 minte, dupá care le punem la apá rece, apoi le curátám, le táiem ín douá ín lung, scoatem gálbenusul afará, apoi pisám bine gálbenusurile cu o furculitá, adáugám untul , vegeta, mustar , piper, maionezá si frecám ímpreuná píná obtinem o pastá , gustám si dacá e nevoie mai condimentám si umplem ínapoi oulále cu pasta obtinutá,le aranjám pe platoul cu salatá dupá preferintá,
     rulou cu suncá:
           -íncingem 80 gr. unt, punem 2 linguri fáiná , cínd fáina íncep sá spumeze stingem cu 1,5 dl lapte, condimentám imediat cu 1 linguritzá vegeta, 1 vírf cutit piper si nucsoará, si fierbem píná obtinem o pastá foarte omogená, apoi dám la rácit mestecínd mereu ca sá nu facá coajá, dupá rácire adáugám 1 lingurá smíntíná, 1 lingurá mustar, 2 linguri hrean ín otzet, frecám compozitia píná obtinem o pastá, gustám si dacá mai e nevoie condimentám sau adáugám hrean, dupá gust si preferintá, apoi íntindem pe masa de lucru feliile de suncá cíte una , punem cíte o lingurá pastá pe fiecare felie de suncá si rulám ín formá de ruladá dupá care le asezám fiecare dupá plac si fantezie língá ouále umplute pe platoul cu salatá, le ornám ,
    Pílnie din cascaval:
       -300 gr, brínzá de vaci frecám cu 100 gr, unt , condimentám cu vegeta, chimen , boia, piper si ceapá crudá rázálitá, omogenizám bine, íntre timp lásám cascavalul felii la temperatura camerei, sá se ínmoaie putin, apoi láum o felie de cascaval, ínvírtim ín míná un tolcer care íl umplem cu crema de brínzá, si íl asezám pe saltá pe platou, dupá care ornamentám cum dorim,,
   -deacum platoul este gata, dám la frigider pentru 1-2 ore píná la servire, este un platou pentru ocazii.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése