Salatá de
ouá.
Ingrediente/4 portii.
-
8 ouá
-
100 gr, cascaval pannonia
-
50 gr. telemea feta
-
1 lingurá mustar
-
3 cátei usturoi
-
150 gr. smíntíná grasá
-
5 linguri majonezá
-
1 linguritá vegeta
-
1 vírf cutit piper alb
-
1 legáturá busuioc verde
-
1 legáturá pátrunjel verde
Modul de
preparare
-fierbem ouále
10 minute, le punem la apá rece, dupá ce sau rácit complect, le curátám si le
táiem ín patru dea lungul , apoi ín douá
dea latul, le punem íntrun castron mai adínc,
-presárám peste ouá cascavalul rázálit si telemeaua tot
rázálitá, adáugám maioneza, smíntíná si condiemntele , busuiocul íl tocám
márunt, usturoiul íl pisám bine si cu o furculitá mare pentru fripturi, prelucrám salata cu grijá sá nu rupem detot ouále, apoi
gustám de condimente , dacá e nevoie mai condimentám, presárám cu pátrunjel verde tocat dupá care o dám la rece pentru
o orá,
-servim
caatare cu píine prájitá, sau ca garniturá língá orice fel de carne prájitá pe grátar, este un deliciu.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése