2014. április 13., vasárnap

Ouá "a la russ".

           

Ouá ”a la russ”

         Ingrediente/ 2 portii
pentru ouá:
-         4 ouá
-         60 gr. unt
-         1 linguritá vegeta
-         1 linguritá mustar
-         piper alb dupá gust
-         1 lingurá maionezá

pentru sosul de ínvelit ouále:
-         4 linguri majonezá
-         1 lingurá smíntíná
-         vegeta dupá gust
-         1 linguritá mustar
-         1 linguritá zeamá lámíie
-         1 linguritá zahár
-         1 lingurá gelatiná

pentru salatá:
-         300gr. zarzavat  mix congelat
-         200 gr. cartofi ferti
-         200 gr. castraveti murati
-         5 linguri maionezá
-         1 linguritá mustar
-         1,5 dl smíntíná grasá
-         1 linguritá vegeta
-         2 mere jonathan medii
-         1 vírf cutit piper alb

Modul de preparare
         Ouále:
        -fierbem ouále 10 minte, dupá care le punem la apá rece, apoi le curátm , la un capát táiem un capac   unde scobim gálbenusul afará, apoi pisám bine gálbenusurile cu o furculitá, adáugám untul , vegeta, mustar , piper, maionezá si frecám ímpreuná píná obtinem o pastá , gustám si dacá e nevoie mai condimentám si umplem ínapoi oulále cu pasta obtinutá,
      Salata:
          -punem apá la fier, cu 1 linguritá vegeta si 1 vírf cutit sare, cínd apa dá ín clocot adáugám zarzavatul mix, congelat, din momentul cínd a ínceput iarási sá fiarbá lásam 3 minute, strecurám si rácim imediat la jet de apá rece, rácim complect, scurgem bine apoi punem íntr-un castron , táiem castravetii murati si márul foarte márunt, adáugám maioneza, mustarul, smíntína , vegeta , piperul si amestecám ímpreuná píná la omogenizare totalá, punem salata pe un platou sau tavá, nivelám frumos, apoi asezám ouále umplute cu umplutura  ín jos ín salatá si pregátim sosul pentru ínvelit ouále si anume:
            -4 linguri maionezá, 1 lingurá smíntíná, 1 linguritá mustar, vegeta dupá gust, piper alb dupá gust, le frecám ímpreuná, apoi íntr-o 1 lingurá apá fierbite dizolvám si gelatina si 1 linguritá zahár, mestecám píná compozitia va fi numai dezmortzitá si o adáugám la sosul de maionezá , omogenizám bine píná la íncorporare totalá, dupá care cu compozitia obtinutá ímbrácám ouále de pe platoul cu salatá, si imediat ornám ouále dupá preferintá si fantezie, apoi le dám la rece pentru o orá, dupá care servim ,,,,



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése