2014. április 10., csütörtök

Piscot umplut-aperitiv.

                

Piscot umplut-aperitiv

 Ingrediente/4 portii
-         6ouá
-         3 linguri fáiná zero
-         1 vírf cutit bicarbonat
-         1 lámíie
-         2 lingurá smíntíná
-         sare dupá gust
-         1 vírf cutit piper
-         1 lingurá pátrunjel tocat
-         1 lingurá busuioc tocat

umplutura.
-         100 gr. cascaval
-         100 gr. suncá praga sau,,,
-         100 gr. cremá de unt
-         1 lingurá ketchup
-         1 lingurá maionezá
-         3 linguri ulei
-         1 buc. praz-mare
-         2 buc. ardei kalifornia rosu
-         100 gr. salam suncá

Modul de preparare
     Coca:
        -separám albusuriel de gálbenusuri, albusurile le batem spumá cu zema de la jumátaate de lámíie, gálbenusurile le frecám cu smíntína , bicarbonatul stint cu zema de la o jumátate lámíie , adáugám pátrunjelul si busuiocul tocate márunt , sarea, piperul apoi fáina, omogenizám bine apoi íncetisor usurel adáugám albusul spumá cu lingura cíte putin,
    -dupá íncorporare complectá ungem o tavá mare  de copt cu ulei, tapetám cu hírtie de copt si turnám piscotul , nivelám egal piscotul ín tavá si íl dám la cuptorul preíncálzit la temperaturá potrivitá timp de 20 minute , timp ín care ítoarcem odatá tava, dupá care facem proba de copt,,,scobitoarea,, dacá este nevoie mai lásám cíteva minute, apoi o scoatem pe masa de lucru, si íncá caldá cu ajutorul unul prosop de bucátárie umed rulám piscotul ín formá de ruladá, deci ungem o hírtie de copt cu ulei, o aplicám peste prosoul umed, asezám piscotul scoc din cuptor peste híria de copt de pe prosop , scoatem hírie de copt de la bazá si rulám cu ajutorul prosopului , dupá care o ínvelim bine ín peosopul umed si o lásám la rácorit , timp ín care pregátim umplutura
      Umplutura:
           -íncingem 3 linguri ulei, táiem prazul ín rondele cu frunze cu tot, si íl cálim ín uleiul fierbinte , adáugám ardeiul táiat  cuburi si íl ínmuiem bine , adáugám salamul mácinat sau táiat foarte márunt , le ínvírtim de cíteva ori si apoi le rácim complect,
      -dupá rácire adáugám crema de unt si cascavalul rázálit , adáugám si 1 lingurá ketchup ,si una de maionezá dupá care frecám bine píná obtinem o pastá gustoasá fainá buná pentru uns,
    - dupá ce piscotul sa rácit, íl scaotem din prosopul umed, tragem hírita de copt jos si umplem rulada, usurel desfacem ruloul sá nu íl rupem aplicám umplutura cremá peste care asezám feliile de suncá praga , sau,,, punem rulada pe o bucatá mare de folie alimentará si rulám ínapoi piscotul cít se poate de stríns, dupá care íl dám al frigider pentru 1orá jumate,

          Servim ca aperitiv cu salatá iceberg , dar este si o gustare fainá pentru musafiri ocazionali, cu salatá iceberg, castraveti si rosii cu ulei de másline , presárate cu coreandru verde, piper si otzet din vin alb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése