Prájiturá
cu brínzá de vaci.
pentru cocá.
-600gr. fáiná.
-150 gr.margariná.
-4 gálbenusuri de ou.
-25 gr. drojdie.
-1 linguritá zahár.
-1 vírf cutit sare.
umplutura.
-750
gr. brínzá de vaci.
-250
gr. zahár pudrá.
-4
albusuri de ou.
-3
vanilii.
-1
lingurá fáiná.
-1
coajá de lámíine rasá.
-50
gr. stafide.
-3 linguri biscuiti mácinati
Modul de
preparare.
-batem cu
robotul gálbenusurile de ou cu zahárul, cu drojdia crescutá ín lapte cu zahár,
adáugám margarina moale, sare, si apoi punem usurel fáina, si o frámíntám pe
masá,, dacá coca este prea tare, cu 1
linguritá de smíntíná dregem aluatul,
apoi íl frámíntám bine, si ímpártim ín 2 foi.
Brínza o trecem prin sitá,sau o punem la robot , apoi
adáugám zahárul pudrá, stafidele , zahárul vanilat, coaja de la 1 lámíine, 1
lingurá de fáiná si albusurile bátute spumá tare cu zeamá de lámíie ,
Ungem tava cu ulei tapetám cu hírtie de copt, íntindem o foaie, si o asezám pe fundul távii pe hírtia
de copt, presárám cu 3 linguri biscuiti mácinati, apoi íntindem toatá umplutura, si o ímpártim frumos
egal pe toatá foaia, íntindem a 2-a
foaie, si o punem peste umpluturá, o
ungem cu ou bátut cu putin zahár si 2 lingurite de smíntíná,, apoi se lasá 1 .orá íncheiatá la odihná, íntre care timp o mai ungem de 2
ori , dupá ultima ungere o íntepám cu furculita asa ín model, si o dám la
cuptor, dupá ce sa copt o putem presára cu zaház pudrá cu vanilie, dupá
preferintá.
POFTÁ BUNÁ.!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése