2014. április 15., kedd

Prájiturá cu brínzá de vaci.

             

Prájiturá cu brínzá de vaci.


          pentru cocá.
                      -600gr. fáiná.
                      -150 gr.margariná.
                      -4 gálbenusuri de ou.
                      -25 gr. drojdie.
                      -0,5 dl lapte. pentru drojdie,    
                      -1 linguritá  zahár.
                      -1 vírf cutit sare.

          umplutura.
                   -750 gr. brínzá de vaci.
                   -250 gr. zahár pudrá.
                   -4 albusuri de ou.
                   -3 vanilii.
                   -1 lingurá fáiná.
                   -1 coajá de lámíine rasá.
                   -50 gr. stafide.
                   -3 linguri biscuiti mácinati
Modul de preparare.
       -batem cu robotul gálbenusurile de ou cu zahárul, cu drojdia crescutá ín lapte cu zahár, adáugám margarina moale, sare, si apoi punem usurel fáina, si o frámíntám pe masá,, dacá coca  este prea tare, cu 1 linguritá de smíntíná  dregem aluatul, apoi íl frámíntám bine, si ímpártim ín 2 foi.

Brínza o trecem prin sitá,sau o punem la robot , apoi adáugám zahárul pudrá, stafidele , zahárul vanilat, coaja de la 1 lámíine, 1 lingurá de fáiná si albusurile bátute spumá tare cu zeamá de lámíie ,

Ungem tava cu ulei tapetám cu hírtie de copt, íntindem  o foaie, si o asezám pe fundul távii pe hírtia de copt, presárám cu 3 linguri biscuiti mácinati, apoi   íntindem toatá umplutura, si o ímpártim frumos egal pe toatá foaia,  íntindem a 2-a foaie, si o punem peste umpluturá,  o ungem cu ou bátut cu putin zahár si 2 lingurite de smíntíná,, apoi  se lasá 1 .orá íncheiatá   la odihná, íntre care timp o mai ungem de 2 ori , dupá ultima ungere o íntepám cu furculita asa ín model, si o dám la cuptor, dupá ce sa copt o putem presára cu zaház pudrá cu vanilie, dupá preferintá.
                  POFTÁ BUNÁ.!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése