2014. április 9., szerda

Brínzoici pufoase.

                

Brínzoici pufoase.

  Coca:
-         500 gr, fáiná zero
-         3 gr. drojdie proaspátá
-         1 linguritá sare
-         1 lingurá zahár
-         7,5 dkg margariná
-         2 ouá
-         lapte cít cuprinde

umplutura:
-         500 gr. brínzá de vaci
-         150 gr. zahár
-         3 vanilii
-         1 lámíie
-         2 ouá
-         1 lingurá buná griz
-         1 ou pentru uns

 Modul de preparare
         -punem drojdia la dospit ín putin lapte cu 1 lingurá zahár,
Punem fáina íntrun vas mare, íntre palme frecám margarina cu fáina, punem sarea, batem ouále le adáugám , punem drojdia dospitá si íncepem frámíntatul, adáugínd cíte putin lapte píná vom obtine o cocá elasticá molcutzá,, si frámítám píná face básicutze, apoi om punem la dospit íntr-un loc ferit de curenti si mai cáldutz, pentru cine are robot de frámíntat este mai usor, procedura este aceasi, coca o lásám la dospit píná se dubleazá volumul,
  -íntrre timp pregátim umplutura. Brínza o frecám bine cu ouále, zahárul, vanilia, coaja de lámíie si grizul,, apoi, punem pe masa de lucru aluatul bine crescut, ín íntindem de grosime potrivitá, íl táiem ín pátrátele de circa 20/20 cm si ín mijlocul fiecárui pátrátel punem cíte olingurá de umplutá, apoi adunám toate patru colturile sus si le lipim una de alta, le asezám pe fiecare ín tava unsá bine  cu margariná si tapetatá cu foarte putiná fáiná, cínd tava sa umplut ungem fiecare brínzoaicá cu oul bátut cu putin zahár si 1 linguritá smíntíná, apoi le lásm sá ami dospeascá circa 20 minute dupá care le dám, la cuptorul íncálzit ín prealabil timp de 25-30 minute la foc moale , timp ín care le íntoarcem odatá, dupá care facem proba de coacere,
              -servim calde sau reci, dupá preferintá,



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése