Ouá umplute
”a la Strasbourg ”
Ingrediente/ 4 portii
-
6 ouá
-
100 gr unt
-
150 gr. pateu de ficat
-
1 linguritá vegeta
-
1 linguritá pastá de ardei
-
1 legáturá ceapá ”snidling”
-
1 ardei kalifornia rosu
-
12 bucáti rosii ”coctail”
-
1 cápátíná salatá verde
Modul de
preparare
-fierbem ouále
tare, le curátám de coajá le táiem ín douá dea lungul , gálbenusele le punem
íntr-un caston mai adínc, albusurile le asezám pe tavá,
-untul íl
lásám mai mult timp la temperatura bucátáriei pentru a se ínmuia, apoi pisám
bine gálbenusurile de ou, adáugám untul , pateul de fiat, ceapa ”snidling”
tocatá márunt, piper si vegeta, apoi dám la robot pentru a obtine cremá , gustám si dacá e nevoie mai
condimentám cu vegeta si piper, apoi trecem la asamblarea platoului,
-asezám frunzele
de salatá pe platoul pentru ouá, másurám din cremá ín sacul de spumá, dacá nu avem
sac de spumá folosim linguritzá, umplem
fiecare jumátate de ou si le asezám frumos pe salata de pe platou, fiecare dupá
plac si fantezie, apoi trecem la ornat ouále,,
-dacá nu avem
sac de spumá , nivelám frumos crema de ficat ín ou, apoi cu o furculitá tragem
peste cremá cu grijá , lásínd modele ín
cremá, dupá care aplicám íntre ouá cíte o floare din rosia ”coctail” care sínt ff.
mici ínsá numai bune pentru ornat, apoi pe fiecare ou aplicám cíte un
pátrátel din ardeiul kalifornia, cíte o frunzulitá de busuioc si presárám cu
cíteva fire de ”snidling”tocat,
-este un
aperitiv minunat pentru o masá festivá, sau de sárbátoare.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése