2014. április 23., szerda

Felii "fanta".

                     

Felii  ”fanta”

coca:
-         7 ouá
-         7 linguri zahár pudrá
-         6 linguri fáiná
-         2 linguri cacao olandezá
-         1 lámíie
-         1 linguritzá mocca bicarbonat
-         1 lingurá ulei

crema de brínzá:
-         500 gr. brínzá de vaci
-         3 vanilii
-         5 linguri zahár pudrá
-         1 lámíie
-         200 gr. unt sau rama

crema-fanta:
-         7 dl báuturá fanta carbogazoasá
-         2 plicuri budincá  vanilie
-         5 linguri zahár
-         50 gr. unt sau rama
-         1 lámíie zeama

Modul de preparare
  coca:
     -separám albusuriel de gálbenusuri, albusurile le batem spumá tare cu zahárul, íncorporám usurel gálbenusurile ín spumá, stingem bicarbonatul cu zeama de la o jumátate lámíie , adáugám , amestecám fáina cu cacaoa, si cu spatula o íncorporám usurel cu grijá fáina cu cacao, ungem tava bine cu 1 lingurá ulei , tapetám cu hírtie de copt, turnám coca ín tavá si coacem la foc normal timp de circa 20-30 minute, facem proba de copt apoi o dám la rácit,
    crema de brínzá:
        -brínza de vaci o trecem prin sitá, untul íl frecám spumá cu zahárul , adáugám coaja de la 2 lámíi, íncorporám  brínza de vaci cíte putin si frecám píná obtinem o cremá mátásoasá, asezám blatul de cacao pe platoul de prájituri, aplicám crema de brínzá , nivelám si aplicám crema de fanta,
    crema fanta:
        -dizolvám 2 prafuri de budincá ín 3 dl báuturá fanta, 4 dl fanta punem la fiert cu zeama de la 1 lámíie si 5 linguri zahár, atentie sá nu fugá pe foc, cínd íncepe sá fiarbá adáugám budinca  dizolvatá si fierbem o cremá vírtoasá, o luám jos de pe foc, adáugám untul , o rácim mestecínd mereu ca sá nu prindá coajá apoi o aplicám peste crema de brínzá , nivelám si cu piaptánul pentru tort trasám modele ín crema de fanta dupá gust si preferintá, apoi dám la rece pentru cíteva ore dupá care feliem dupá preferintá ,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése