2014. április 30., szerda

Pui la ceaun cu usturoi.


Pui la ceaun cu usturoi

          - 1 pui, sau pulpe de pui,dupá prefeintá 
          - 1 dl ulei,
          - 200 gr. slániná afumatá ,
          - 50 ml apá,
          - 5,,,8 cátei de usturoi,
          - vegeta , piper dupa gust.

Modul de preparare

  -uleiul se pune la íncins ín ceaun, se taie slánina ín feli si se íncreastá, se prájeste . Apa se íncálzeste ín altá cratitá.
 -puiul curátat si spálat bine se taie ín bucáti, se freacá cu vegeta si putiná sare, { atentie vegeta si slánina au sare }  si se adaugá  ín ceaun,  peste grásimea  íncinsá.
 -se lasá sá se prájeascá bine pe ambele párti , dupá care se adaugá apa caldá . Se tine pe foc píná apa scade detot , apoi adáugám usturoiul pisat si piper dupá gust.
 -se scoate pe un platou , se decoreazá cu pátrunjel verde.
 -se serveste cald de preferintzá cu mámáligutzá, ínsá este tot atít de gustos cu orice fel de garniturá si muráturá sau ostropel cu smíntíná.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése