Ruladá
nucá-cocos
Ingrediente
- 300 gr.
biscuitit mácinati
- 2
linguri cacao
- 3 dl lapte
- 2
linguri aromá rum
- 250 gr.
unt
- 250 gr.
zahár pudrá
- 150 gr.
nucá-cocos
Modul de
preparare
-amestecám
cacaoa cu biscuitii mácinati, 50 gr. zahár pudrá, aroma de rum, punem 2 dl . lapte la fiert, cínd
íncepe sá fiarbá adáugám 100 gr. unt, cínd untul sa topit turnám peste biscuitii
mácinati si frámíntám un aluat care se poate lucra bine, apoi pregátim crema,
cremá:
-punem la
fiert 1 dl
lapte cu 100 gr. zahár , cínd laptele fierbe adáugám 100 gr. nucá-cocos si o
fierbem 5-8 minute, apoi rácim, íntre
timp frecám spumá 200 gr. unt cu 100 gr. zahár , adáugám nuca-cocos rácitá,
omogenizám bine apoi ansamblám,
ansamblarea:
-íntindem pe masa de lucru hírtie de copt de márimea unei tave de copt,
íntindem aluatul de biscuitzi pe hírtia de copt, punem deoparte, si punem altá hírtie pe masa de lucru putin mai mare
decít foaia obtinutá din biscuitii mácinatzi, presárám hírtia de copt cu nuca
de cocos rámasá, apoi íntoarcem foaia de biscuitzi peste nuca-cocos apásám
putin ca sá se lipeascá cocosul, dupá care aplicám peste foaia de biscuitzi
crema, nivelám , apoi cu ajutorul hírtiei de copt rulám ín formá de ruladá cít
se poate de stríns , ínchidem hírtia la ambele capete , apoi o dám la rece 2-3
ore , dupá care feliem .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése