Felii-cotlet
umplut
ingrediente/4 portii
- 800 gr.
cotlet de porc cu os
- 200 gr.
suncá presatá
- 150 gr.
cascaval felii
- 3 ouá
- 100 gr.
fáiná
- 150 gr.
pesmet
- 1 ling.
vegeta
- 1 vírg
cutzit piper
- 8 dl ulei
Modul de
preparare
-decupám carnea
de pe os, apoi o feliem ín felul urmátor , íntoarcem cotletul fárá os cu
pielitza albá pe masa de lucru, táiem o felie subtzire, píná la pielitza de pe
carne, dar nu táiem si pielitza, deci felia va rámíne legatá de bucata de
cotlet, apoi mai táiem o felie subtzire, ínsá la aceastá felie táiem si
pielitza, ca sá se desprindá de bucata de cotlet, íntr-un cuvínt vom táia
bucátzi duble, dupá care vom bate felile duble avínd grijá sá nu rupem pelitza
albá care tzine feliile ímpreuná, presárám fiecare felie cu vegeta, piper,
ulei, si le dám la rece pentru 1,5 orá,
-scoatem
carne de la rece si íntre fiecare felie dublá asezám o felie de suncá, peste
care o felie de cascaval, apoi earási suncá, ínchidem bine felia, continuám
operatzia píná terminám carnea,
-batem
ouále spumá cu putziná sare, adáugám 2 ling. fáiná, batem bine si cu fáina,
apoi dám fiecare felie de carne umplutá
prin fáiná, vine oul cu fáina si mai pe urmá ín pesmet, apoi prájim feliile ín
ulei fierbinte la foc moale píná se vor rumeni frumos pe ambele párti si continuám
operatzia píná vom práji toate feliile,
-servim
calde cu cartofi prájiti si salatá de rosii cu busuioc,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése