2014. május 24., szombat

Felii-cotlet umplut.

                

Felii-cotlet umplut

  ingrediente/4 portii
-       800 gr. cotlet de porc cu os
-       200 gr. suncá presatá
-       150 gr. cascaval felii
-       3 ouá
-       100 gr. fáiná
-       150 gr. pesmet
-       1 ling. vegeta
-       1 vírg cutzit piper
-       8 dl ulei

Modul de preparare
         -decupám carnea de pe os, apoi o feliem ín felul urmátor , íntoarcem cotletul fárá os cu pielitza albá pe masa de lucru, táiem o felie subtzire, píná la pielitza de pe carne, dar nu táiem si pielitza, deci felia va rámíne legatá de bucata de cotlet, apoi mai táiem o felie subtzire, ínsá la aceastá felie táiem si pielitza, ca sá se desprindá de bucata de cotlet, íntr-un cuvínt vom táia bucátzi duble, dupá care vom bate felile duble avínd grijá sá nu rupem pelitza albá care tzine feliile ímpreuná, presárám fiecare felie cu vegeta, piper, ulei, si le dám la rece pentru 1,5 orá,
         -scoatem carne de la rece si íntre fiecare felie dublá asezám o felie de suncá, peste care o felie de cascaval, apoi earási suncá, ínchidem bine felia, continuám operatzia píná terminám carnea,
         -batem ouále spumá cu putziná sare, adáugám 2 ling. fáiná, batem bine si cu fáina, apoi  dám fiecare felie de carne umplutá prin fáiná, vine oul cu fáina si mai pe urmá ín pesmet, apoi prájim feliile ín ulei fierbinte la foc moale píná se vor rumeni frumos pe ambele párti si continuám operatzia píná vom práji toate feliile,

         -servim calde cu cartofi prájiti si salatá de rosii cu busuioc, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése