Peste la cuptor
ingrediente/3 portii
- 600 gr. peste file
- 3 ouá
- 2 dl . smíntíná
- 150 gr. cascaval rázálit
- 4 cátzei usturoi
- 1 ling. vegeta
- 1 vírf cutzit piper
- 1 linguritzá condiemnt asortat peste
- 50 gr. unt
- 4 ling. pesmet
- 1 leg. pátrunjel verde
Modul de preparare
-presárám feliile de peste cu condiment asortat peste si vegeta, apoi íl
punem la rece pentru ½ orá, dupá o jumátate de orá íl dám prin fáiná si íl
rumenim putzin la foc iute tare,
-ungem bine cu ulei un vas de”yena” , presárám bine cu pesmet si asezám feliile
de peste rumenit ín vas una língá alta, apoi batem spumá oule cu smíntíná,
piper, vegeta si usturoiul bine pisat, adáugám cascavalul rázálit, pátrunjel
verde tocat si turnám compozitzia peste peste ín vasul de”yena” presárám cu
pesmet, untul ín táiem ín cubuletze mici, ímpárstiem peste pesmet si dám la
cuptor pentru circa 20 minute la foc moale, apoi servim cald cu orez ínnábusit
si salatá de rosii.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése