2014. május 9., péntek

Gogosari umpluti cu crema-brinza.

                  

Gogosari umplutzi cu cremá-brínzá.

ingrediente/6 portii
-       150 gr. brínzá de oaie
-       100 gr. brínzá de vaci
-       100 gr. unt
-       1 linguritzá boia de ardei dulce
-       1 linguritzá chimen mácinat
-       1 ling. busuioc verde tocat
-       2 ling.”snidling” tocat fff.márunt
-       4 gálbenusuri de ou fierte tare
-       1 linguritzá vegeta
-       1 vírf cutzit piper
-       150 gr. cascaval rázálit
-       6 buc. gogosari mari frumosi

salata:
-       6 rosii medii
-       1 castavete potrivit
-       3 buc. ceapá verde
-       1 leg. mare coreandru verde
-       3 ling.ulei másline
-       2 ling.otzet vin alb
-       sare dupá gust
-       1 vírf cutzit piper

Modul de preparare
         -fierbem oále, le rácim, le scoatem gálbenusul si íl pisám bine, brínza de oaie o amestecám cu cea de vaci, adáugám untul si frecám bine píná la omogenizare totalá, apoi adáugám toate condimentele ín ordinea scrisá la ingrediente  mestecínd mereu píná la íncorporare totalá, cínd vom obtine o pastá omogená,
     -curátzám, castrevetii, rosiile, ceapa-verde, si le táiem íntr-un castron, coriandrul íl tocám ,presárám peste verdetzuri, sárám, piperám si stropim cu ulei de másline, si otzet, dupá care mestecám si asezonám de sare si otzet, apoi aranjám salata pe platoul de servit,

     -curátzám gogosarii, decupám cotorul íl scoatem apoi cu linguritza scobim vinele si curátzám símburii dinláuntru, dupá care umplem sacul de spumá cu crema de brínzá, si umplem fiecare gogosar cu pasta de brínzá, asezám fiecare gogosar umplut pe platoul cu salatá, apoi ornám dupá plac si fantezie, dám la frigider pentru 1 orá buná pentru ca gusturile sá se pátrundá, apoi servim ca aperitiv dar poate fi si un dejun fain,  sau o ciná buná.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése