Pernitze-foietaj cu brínzá de caprá.
Ingrediente.
- 8
bucátzi 8/12 cm. foietaj
- 400 gr.
brínzá topitá de caprá
- 8 buc.
felii groase rosii mari
- 100 gr.
frunze spanac baby
- 1
linguritzá vegeta
- 1
lingurá busuioc verde tocat
- 1
linguritzá oregano
- 3
linguri ulei másline
- 1
linguritzá piper mácinat
salata:
- 1 buc.
salatá ”iceberg” medie
- 1
castravete márime medie
- 10 buc.
rosii coctel
- 2
linguri ulei másline
- 1
lingurá otzet vin alb.
- 1
legáturá coreandru verde
- sare dupá
gust
Modul de
preparare
-ungem tava
de copt, tapetám cu hírtie de copt, asezám aluatul foietaj pe masa de lucru si cu
un cutzit ínfierbíntat táiem dreptunghiuri de circa 8/12 cm, le asezám ín tava
de copt, apoi ungem mijlocul fiecárui dreptunghi cu brínza topitá asa mai
grosier peste care asezám cíteva frunze de spanac-baby , presárám cu vegeta,
acoperim spancul cu o felie groasá si mare de rosie, care o condimentám cu oregano si
piper mácinat, stropim cu ulei de másline
si dám la cuptor pentru 15 minute, dupá care presárám cu busuioc proaspát si
servim calde cu salatá,
Salatá:
-rupem ín bucátzi mai mari frunzele de salatá ”iceberg”,
táiem castrsavetii ín rondele si rosiile ín douá, sárám dupá gust, stropim cu
ulei de másline si otzet din vin alb, tocám coreandru presárám peste salatá,
usurel cu mína íntoarcem salata ín castron cu grijá , de mai multe ori ca sá se
íncorporeze ingredientele si servim língá perinitze.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése