- 1/2 kg spatá porc
- 750 gr. pulpá curcan
- 750 gr. burtá porc
- 750 gr. pulpá curcan
- 750 gr. burtá porc
- 1 cápátíná
usturoi
- 1 leg.verdeatzá
- 1 leg.verdeatzá
- ½ linguritá
bicarbonat
- 1 linguritzá boia de ardei
- 1 linguritá
de piper
- ½ linguritá
cimbru
- 2
lingurite sare
- 500 ml supá
de carne sau apá mineralá gazoasá
Modul de
preparare
-tocám toatá carnea cu sita mijlocie, carnea tocatá o
amestecám cu sarea si bicarbonatul, frámíntám puternic, apoi acoperim bine cu folie alimentará si dám la
frigider , píná dimineata urmátoare, deci de preferat sá pregátim dupá-masá
tírziu spre seará,-a doua zi curátám usturoiul, íl pisám si íl adáugám la carne, ímpreuná cu boia, verdeatzá, cimbru si piper mácinat, dupa care frámíntám iar pentru a íncorpora ,,ingredientele” , apoi o trecem iar prin masina de tocat, dar prin cea mai micá sitá ca sá obtinem pastá finá de tot, si o frámíntám iar cu supa de carne sau ½ litru de apá mineralá gazoasá , frámítám asa pe cinste, acoperim vasul cu folie alimentará si dám la frigider mácar 3 ore., dupá care putem pune la grátar ,,, si poftá buná, nu au sá fie asa de grozavi ca cei originali, dar, sínt gustosi, !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése