2014. május 19., hétfő

Bulete cu cascaval.


        


Bulete cu cascaval

 

Ingrediente:


 –  3 ouá
 -  150 grame cascaval
 -  100 gr. unt
 -  150 gr. fáiná albá
     -  10 linguri  lapte
 -  1 linguritzá vegeta
 -  1 vírf de cutit nucsoará
 -  pesmet alb

 

Mod de preparare:


    -laptele se pun la fiert cu untul  ; din fáiná  se freacá un chelm subtzire cu putzin lapte, cínd laptele dá ín clocot se toarná chelmul din fáiná si se fierbe cíteva minute mestecínd mereu,
se adaugá vegeta  si cascaval ras, apoi cíte un ou, pe rínd, frecínd repede , tinínd cratita la foc mic. Dupá ce compozitia s-a íngrosat bine, se lasá la rácit complect amestecínd din cínd ín cínd ca sá nu prindá pelitá,
     -o tavá teflon , se unge subtirel cu unt, sau  ulei, formám bilute din aluatul  rácit , se rostogolesc  usurel prin pesmet alb, se aseazá ín tava unsá   si se dau la  cuptorul preíncálzit, la foc potrivit.
       -se servesc calde, cu  o salatá proaspátá  dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, sau  cartofi natur cu sos olandez , sau orice fel de sos alb , ca ornament putem folosi busuioc proaspát sau  frunze de  pátrunjel  proaspete tocate márunt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése