2014. május 9., péntek

Paste-fáinoase cu cremvusti.

             

Paste-fáinoase cu cremvusti.

Ingrediente/4 portii
-       1 ceapá
-       3 ardei grasi
-       200 gr. cremvusti
-       200 gr. brínzá topitá
-       1 lingurá vegeta
-       1 linguritzá oregano
-       1 lingurá busuioc verde tocat
-       piper dupá gust
-       1 dl. ulei
-       300 gr. paste fáinoase penne
-       2 dl. smíntíná
-       100 gr. cascaval rázálit

Modul de preparare
          -punem 3 litri apá la fiert cu 1 lingurá vegeta, cínd apa clocoteste punem pastele fáinoase la fiert si fierbem dupá indicatiile de pe pachet, evident cine doreste ca pastele sá fie mai moi poate sá lungeascá timpul de fierbere cu 5-8 minute,
        -íntre timp tocám ceapa márunt ardeii mai grosier , íncingem 1 dl. ulei íntr-o cratizá mare , prájim ceapa si  ardeiul, táiem cremvusul ín rotitze, cínd ceapa este prájitá adáugám cremvustii, íi rumenim putin, presárám cu piper, vegeta si oregano dupá gust, tragem deoparte de pe foc, adáugám brínza topitá, íncorporám píná la topire totalá,

        -strecurám pastele, si fárá  a le clátim adáugám imediat  la compozitzia de cremvusti, íncorporám, rásturnám pastele pe tava de servit, presárám cu busuioc tocat apoi servim calde cu smíntíná si cascaval rázálit, dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, este o ciná gustoasá si consistentá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése