Paste-fáinoase
cu cremvusti.
Ingrediente/4
portii
- 1 ceapá
- 3 ardei
grasi
- 200 gr.
cremvusti
- 200 gr.
brínzá topitá
- 1
lingurá vegeta
- 1
linguritzá oregano
- 1
lingurá busuioc verde tocat
- piper dupá
gust
- 1 dl . ulei
- 300 gr.
paste fáinoase penne
- 2 dl .
smíntíná
- 100 gr.
cascaval rázálit
Modul de
preparare
-punem 3
litri apá la fiert cu 1 lingurá vegeta, cínd apa clocoteste punem pastele fáinoase
la fiert si fierbem dupá indicatiile de pe pachet, evident cine doreste ca
pastele sá fie mai moi poate sá lungeascá timpul de fierbere cu 5-8 minute,
-íntre timp
tocám ceapa márunt ardeii mai grosier , íncingem 1 dl . ulei íntr-o cratizá mare
, prájim ceapa si ardeiul, táiem
cremvusul ín rotitze, cínd ceapa este prájitá adáugám cremvustii, íi rumenim
putin, presárám cu piper, vegeta si oregano dupá gust, tragem deoparte de pe
foc, adáugám brínza topitá, íncorporám píná la topire totalá,
-strecurám
pastele, si fárá a le clátim adáugám
imediat la compozitzia de cremvusti, íncorporám,
rásturnám pastele pe tava de servit, presárám cu busuioc tocat apoi servim
calde cu smíntíná si cascaval rázálit, dupá cum se vede si ín imaginea atasatá
retzetei, este o ciná gustoasá si consistentá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése