Topped cu
brínzá si cacao
Ingrediente cocá
-
2 ouá
-
10 linguri zahár
-
12 linguri ulei
-
12 linguri fáiná
-
2 linguri pudrá cacao
-
1 vírf cutit bicarbonat de sodiu
-
1 lámíie
-
3 linguri lapte
umpluturá
-
4 gálbenusuri de ou
-
10 linguri zahár
-
1 pachet budincá friscá
-
500 gr. brínzá de vaci
-
3 linguri smíntíná grasá
-
2 vanilii
-
coaja de la o lámíie,
pentru
spumá
-
4 albusuri de ou
-
10 linguri zahár pudrá
-
zeama de la 1 lámíie
glazurá-ornament
-
100 gr. ciocolatá menaj
-
5 linguri ulei
-
5 linguri lapte
Modul de
preparare
- Coca: frecám ouále cu zahárul spumá ,
bicarbonatul íl stingem cu zeama de la 1 láíine si-l adáugám la ouále spumá ,
frecám mereu si íncorporám si uleiul , apoi laptele , fáina o mestecám cu 2
linguri de cacao si o íncorporám ín compozitia de ouá , omogenizám bine, ungem
tava de copt cu ulei , tapetám cu hírtie
de copt si turnám compozitia ín tavá, nivelám
- Pentru cremá , frecám gálbenusele de ou cu zahárul spumá, adáugám
praful de budincá , brínza de vaci bine sfárímatá , vanilia,
smíntína si coaja de la 1 lámíie,
omogenizám bine si nivelám ín tavá peste coca de cacao , apoi dám la
cuptor pentru 20 minute,
- Íntre timp batem cele 4 albusuri spumá tare,
cu 10 linguri de zahár pudrá si zeama de la 1 lámíie ,, apoi controlám coca,
scuturám tava , dacá aluatul sa solidificat , nu se miscá , atunci putem adáuga
si spuma si continuám coacerea íncá 10 –
15 minute la foc moale ,
- Íntre timp pregátim glazura , pe baie de
abur topim ciocolata menaj cu 5 linguri
de ulei si 5 lapte, apoi scoatem
prájitura din cuptor si cu ajutorul unei linguri aplicám ciocolata fluidá ín diferite modele peste spumá,
ornamentám prájitura dupá preferintá, dám la rece apoi feliem ín dreptunghiuri
frumoase,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése