Ruladá din ouá
Ingrediente
-
10
ouá
-
1
lingurá cu vírf de fáiná
-
2 dl smíntíná grasá
-
vegeta
-
sare
-
piper
-
200
gr. suncá
-
200
gr.cascaval
-
3
linguri de ulei
-
1
legáturá pátrunjel
-
cíteva
frunze busuioc, dupá gust
Modul de preparare
Ungem o tavá de copt cu ulei si o cáptusim cu
folie alimentará apoi turnám peste folie 3 linguri de ulei si o dám la cuptor ca sá se íncingá bine
uleiul, batem ouále bine cu sare , piper
si putiná vegeta , adáugám fáina ,
pátrunjelul tocat, turnám oule ín tava
cu uleiul íncins si dám la copt 10 – 12 minute
, o scoatem din cuptor , o ridicám din tavá , pe masa de lucru , peste un prosop de
bucátárie , ímpátim feliile de suncá pe
toatá suprafata ruladei, o pesárm cu cascavalul rázálit si busuiocul tocat apoi cu
ajutorul prosopului si al foliei rulá coca din ouá . cít se poate de stríns, ín
formá de ruladá, si o punem la rácit, dupá
rácire scoatem folia si feliem dupá
preferintá, servim cu salatá din : castraveti,
rosii, ardei gras , salatá iceberg , ulei de másline , busuioc si otet din vin
alb.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése