Ciorbitzá de mazáre verde
Ingrediente
-
3
linguri ulei
-
150
gr. ceafá afumatá condimentatá
-
150
gr. círnati chorizo
-
1
ceapá
-
2 – 3 ardei kapia
-
cíteva
fire frunze de teliná
-
2
morcovi de márime medie
-
2
pátrunjei
-
1
legáturá pátrunjel verde
-
250
gr. cartofi
-
200
gr, boabe mazáre verde
-
vegeta
dupá gust
-
sare
dupá gust
-
piper
dupá gust
-
1
lingurá fáiná
-
2
cuburi concentrat supá de carne
Modul de reparare
- Íntr-o cratitá cu peretii
ínalti íncingem uleiul , rumenim putin ceafa de porc táiatá ín cuburi , scoatem
o punem laoparte, rumenim putin círnatul táiat ín rotite mai groase , scoatem
peste ceafá, ín grásimea rámasá prájim ceapa táiatá márunt si ardeliul táiat
mare, adáugám zarzavatul táiat cuburi mai márisoare si ínnábusim circa 10 minute, condimentám ,
adáugám mazárea boabe , ínnábusim mai departe
5 minute, presárám cu 1 lingurá de fáiná apoi adáugám 2,5 l apá clocotindá , fierbem
5 minute , adáugám cartofii , ceafa ,
círnatii , cuburile concentrat supá de
carne si mai fierbem píná cartofii sínt fierti , dacá este nevoie mai
condimentám , presárám cu pátrunjel verde tocat si servim.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése