Cartofi umpluti
Ingrediente
- 4 – 6 cartofi
mari
- 250 gr ciuperci champignon
- 250
gr carne tocatá
- 3 ouá
- 3
felii szlániná afumatá
- 2
linguri ulei
- 3 fire ceapa
verde
- 2 ardei kalifornia, rosu si verde
- 1 legáturá pátrunjel verde
- busuioc dupá gust
- vegeta
, sare, piper
- 50 gr parmezan
ras
- 2
dl smíntíná
Mod de preparare:
-
Se preíncálzeste
cuptorul la 200 grade, se spalá bine
cartofii, se ínteapá cu o furculitá si se aseazá pe o tavá,
lásíndu-i la copt timp de 40 de minute
-Se curátá ciupercile, si se taie felii. Se taie ceapa verde inele
, ardeiul cuburi mari , se prájeste slánina táiatá cubulete mici , ín 2
lunguri de ulei, se cáleste ceapa ,
ardeiul si ciupercile, ínnábusim píná scade zeama care o lasá ciupercile
, apoi se pun la rácit, cínd sa rácit,
condimentám , adáugám carnea tocatá si miezul de cartof scobit , amestecá bine
umplutura, eventual potrivim de condimente, { vegeta, pátrunjel,, piper , busuioc , sare, atentie la sare, , slánina are sare , vegeta deasemenea si
cascavalul }
- se taie partea superioará a cartofilor, adicá se taie un capac
, apoi se scobeste putin interiorul, miezul scobit ín adáugám la umpluturá,
apoi umplem cartofii cu compozitia,,,
- íi dám la cuptor pentru circa 15 minute, dupá 15 minute presárám cu cascavalul, si mai punem la cuptor , píná cascavalul se topeste , dupá care se servesc cu parmezan, busuioc ,
smíntíná eventual cu salatá iceberg , servim ca aperitiv sau poate fi o ciná
grozavá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése