2014. március 18., kedd

Plácintá etajatá cu ceafá afumatá.

               

Plácintá etajatá cu ceafá afumatá.

  Ingrdiente/4 portii.
    - pentru plácintá.
-        200 gr. fáiná
-        3 ouá
-        3 dl lapte
-        3 linguri ulei
-        1 dl apá-mineralá gazoasá
-         sare
-        ulei pentru copt

     -  umpluturá
-        200 gr. ceafá afumatá fiartá
-        50 gr. unt
-        2 linguri de fáiná
-        1 dl lapte
-        3 linguri smíntíná grasá
-        2 ouá
-        150 gr parmezan
-        1 linguritá vegeta
-        sare si pier dupá gust
-        1 vírf cutin nucsoará
-        1 lingurá mustar
-        frunze de busuioc

   -  plácinta
       Ingrdientele pentru plácintá le mixám bine si coacem 12 plácinte putin mai grosute decít clátitele obisnuite .
    
    - umplutura
          - táiem cubulete ceafa afumatá , untul íl topim íntr-o cratitá si adugám fáina , íncingem bine  fáina , stingem cu laptele dupá care condimentám si fierbem un sos alb mai omogen , condimentám dacá mai este nevoie , luám jos de pe foc, adáugám mustarul si smíntína , punem la oparte cíteva linguri din sosul alb , circa  1dl,  adáugám ceafa afumatá  iar  dacá e destul de rácorit punem  gálbenusurile  de ou si 1  lingurá busuioc tocat ,,omogenizám bine , batem albusurile spumá  tare, le adáugám la compozitie  si íncepem etajarea plácintei,
     -  ungem bine un vas de”yena” cu unt, asezám o  plácintá , acoperim cu sosul alb cu carne , presárám putin parmezan rázálit, si continuám operatie píná  la teminarea íngredientelor, , incheiem  cu sosul alb pus deoparte , dám la cuptor pentru circa 15 – 20 minute, scoatem de la cuptor,  presárám cu parmezanul rámas si redám la cuptor píná cascavalul se topeste , servim  calde cu salatá iceberg  si rosii,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése