Plácintá
etajatá cu ceafá afumatá.
Ingrdiente/4 portii.
- pentru plácintá.
-
200 gr. fáiná
-
3 ouá
-
3 dl lapte
-
3 linguri ulei
-
1 dl apá-mineralá
gazoasá
-
sare
-
ulei pentru copt
- umpluturá
-
200 gr. ceafá afumatá fiartá
-
50 gr. unt
-
2 linguri de fáiná
-
1 dl lapte
-
3 linguri smíntíná grasá
-
2 ouá
-
150 gr parmezan
-
1 linguritá vegeta
-
sare si pier dupá gust
-
1 vírf cutin nucsoará
-
1 lingurá mustar
-
frunze de busuioc
- plácinta
Ingrdientele pentru
plácintá le mixám bine si coacem 12 plácinte putin mai grosute decít clátitele
obisnuite .
- umplutura
- táiem cubulete
ceafa afumatá , untul íl topim íntr-o cratitá si adugám fáina , íncingem
bine fáina , stingem cu laptele dupá
care condimentám si fierbem un sos alb mai omogen , condimentám dacá mai este
nevoie , luám jos de pe foc, adáugám mustarul si smíntína , punem la oparte
cíteva linguri din sosul alb , circa 1dl, adáugám
ceafa afumatá iar dacá e destul de rácorit punem gálbenusurile de ou si 1 lingurá busuioc tocat ,,omogenizám bine ,
batem albusurile spumá tare, le adáugám
la compozitie si íncepem etajarea
plácintei,
- ungem bine un vas de”yena” cu unt, asezám
o plácintá , acoperim cu sosul alb cu
carne , presárám putin parmezan rázálit, si continuám operatie píná la teminarea íngredientelor, , incheiem cu sosul alb pus deoparte , dám la cuptor
pentru circa 15 – 20 minute, scoatem de la cuptor, presárám cu parmezanul rámas si redám la
cuptor píná cascavalul se topeste , servim
calde cu salatá iceberg si rosii,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése