Desert cu
brínzá fárá coacere .
Ingrediente/8
portii
Coca
-
250 gr. biscuiti mácinati
-
120 gr. unt
-
6 linguri zahár
-
1,5 dl lapte
-
2 linguri pudrá cacao de buná calitate
-
3 vanilii
Crema
-
6 dl lapte
-
5 linguri gris
-
250 gr. brínzá de vaci
-
1 lámíie
-
5 linguri zahár
Glazura
-
600 gr. ciocolatá menaj
-
4 linguri lapte
-
3 linguri ulei
Modul de
preparare
- Coca : - íntr-un vas adínc punem biscuitii mácinati
, adáugám zahárul , cacaoa , zahárul, vanilia , íncálzim laptele cu untul si turnám
peste biscuiti , apoi frámíntám bine compozitia si o íntindem pe fundul la o
tavá de copt de márime micá , o presám bine ín fundul de la tavá,
- crema:
- din 6 dl de lapte , zahár , griz , coaja de lámíie
, fierbem un griz cu lapte bine omogen ,
íl dám la rácit, cínd grizul sa rácit íl mixám cu brínza de vaci , zeama de
lámíie píná vom obtinem o cremá catifelatá, care o aplicám peste coca de biscuiti ín tavá
,
- glazura:
- 600 gr.
cicolatá menaj , 5 linguri lapte si 5 ulei, topim pe baie de abur, apoi
ornamentám suprafata desertului fiecare dupá fantezia sa, dám la rece pentru
cíteva ore apoi táiem felii dupá preferintá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése