Prájitura raffaello
Ingrediente:
- 5 albusuri
- 10
linguri zahár pudrá
- 7 gálbenusuri
- 1 dl ulei
- 1
linguritzá amoniac
- 5
linguri fáiná
-
coaja de la 1 lámíie
- 2 plicuri budincá de friscá
- 200 gr. zahár pudrá
- 4 dl . lapte
- 150 gr. unt
- 100 gr.nucá cocos
Mod de preparare:
pentru blat :
-
se bat 7 albusuri spumá cu 5 linguri de zahár pudrá si zema de la 1 lámíie .
- se freacá
5 gálbenusuri cu 5 linguri zahár pudrá
si uleiul píná devin pastá , se adáugá
amoniacul stins cu 2 linguri lapte ín clocot .
- se
íncorporeazá albusurile bátute spumá ín compozitia gálbenusurilor frecate, apoi fáina.
- se coc trei foi pe dosul unei távi unsá bine
cu unt, sau cu ulei si hírtie de copt .
Pentru crema,
- se fierbe budinca ín lapte, se adaugá 50 gr.nucá de cocos si se lasá la racit, íntre timp se freacá untul spumá cu 200 gr zahár pudrá, iar
apoi se íncorporeazá budinca rácitá,.
- se umplu foile,iar pe deasupra se pun cele 2
albusuri rámase bátute spumá pe abur cu 3 linguri de zahár pudrá , se presará
cu nuca de cocos rámasá si se dá la
rece píná a 2-a zi .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése