Quiche cu
piept de pui.
Ingrediente / 6 portii
-
6 ouá
-
100 gr.brínzá topitá
-
300 gr. fáiná
-
100 gr. cascaval pentru rázálit
-
450 gr. piept de pui dezosat
-
1 vírf cutit bicarbonat de sodiu
-
1 linguritzá otet
-
2 dl
smíntíná
-
vegeta dupá gust
-
sare dupá gust
-
piper dupá gust
-
1 linguritá chimen mácinat
-
1 linguritá coreandru
-
4 bucáti rosii de márime medie
-
2 bucáti ardei california, rosu si verde
-
1 ceapá
-
3 linguri ulei
Modul de
preparare
- Cernem
fáina pe masa de lucru sau íntrun vas de
frámíntat, otetul íl amestecám cu 3
linguri de apá si stingem bicarbonatul peste fáiná, punem 1ou, sare, 1 lingurá smíntíná grasá, si frámíntám
un aluat molcut, apoi íl punem la rece 30 minute, dupá care ungem bine cu unt o formá de quiche , íntindem aluatul
ín formá rotundá si fixám bine aluatul ín formá, dám la cuptor pentru 10 – 15 minute,
timp ín care pregátim unplutura ,
- Pieptul
de pui íl táiem ín físii mai grosutze , ceapa márunt,ardeiul mai mare ,
íncingem uleiul , punem ceapa si ardeiul , le
cálim , adáugám pieptul de pui, si
cálim píná scade apa care a lásato carnea , adáugám toate condimentele ,
mai amestecám pe foc circa 3 minute si dám la rácit, timp ín care pregátim
sosul,,
- batem ouále bine , adáugám smíntíná si brínza
topitá, continuám cu bátutul píná la totalá omogenizare, adáugám pieptul de pui , continuám
omogenizarea , apoi toatá compozitia o turnám peste coca de quiche, nivelám ín
tavá , táiem cele 4 rosii ín felii orinzontale mai grosutze si le aranjám
deasupra compozitiei dupá preferintá,, apoi dám la cuptor pentru alte 10 – 15 minue , dupá care
facem proba scobitorii, dacá quiche este gata , presárám cu cascaval rázálit ,
dám la cuptor píná la topirea cascavalui , apoi servim cu salatá proaspátát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése