2014. március 13., csütörtök

Quiche cu piept de pui.

            

Quiche cu piept de pui.

   Ingrediente / 6 portii
-        6 ouá
-        100 gr.brínzá topitá
-        300 gr. fáiná
-        100 gr. cascaval pentru rázálit
-        450 gr. piept de pui dezosat
-        1 vírf cutit bicarbonat de sodiu
-        1 linguritzá otet
-        2 dl smíntíná
-        vegeta dupá gust
-        sare dupá gust
-        piper dupá gust
-        1 linguritá chimen mácinat
-        1 linguritá coreandru
-        4 bucáti rosii de márime medie
-        2 bucáti ardei california, rosu si verde
-        1 ceapá
-        3 linguri ulei

Modul de preparare
            - Cernem fáina pe masa de lucru sau íntrun vas  de frámíntat, otetul íl amestecám  cu 3 linguri de apá si stingem bicarbonatul  peste fáiná, punem 1ou,  sare, 1 lingurá smíntíná grasá, si frámíntám un aluat molcut, apoi íl punem la rece 30 minute, dupá care ungem bine  cu unt o formá de quiche , íntindem aluatul ín formá rotundá si fixám bine aluatul ín formá, dám la cuptor pentru 10 – 15 minute, timp ín care pregátim unplutura ,
           - Pieptul de pui íl táiem ín físii mai grosutze , ceapa márunt,ardeiul mai mare , íncingem uleiul , punem ceapa si ardeiul , le  cálim , adáugám pieptul de pui, si  cálim píná scade apa care a lásato carnea , adáugám toate condimentele , mai amestecám pe foc circa 3 minute si dám la rácit, timp ín care pregátim sosul,,

      -  batem ouále bine , adáugám smíntíná si brínza topitá, continuám cu bátutul píná la totalá omogenizare,  adáugám pieptul de pui , continuám omogenizarea , apoi toatá compozitia o turnám peste coca de quiche, nivelám ín tavá , táiem cele 4 rosii ín felii orinzontale mai grosutze si le aranjám deasupra compozitiei dupá preferintá,, apoi dám la  cuptor pentru alte 10 – 15 minue , dupá care facem proba scobitorii, dacá quiche este gata , presárám cu cascaval rázálit , dám la cuptor píná la topirea cascavalui , apoi servim cu salatá proaspátát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése