Tarta cu suncá si broccoli.
pentru cocá
-
300 gr. fáiná
-
100 gr. unt
-
1 lingurá otzet
-
apá cítá cuprinde ptr. a obtien o
cocá elasticá
-
sare dupá gust
umplutura
-
300 gr. broccoli
-
300 gr. suncá afumatá fiartá
-
3 linguri ulei de másline
-
1 bucatá praz ,,100 gr.
-
200 gr. cascaval rázálit
-
2 dl friscá pentru gátit
-
5 ouá
-
4 cátei de usturoi
-
2 ardei california , galben si
rosu
-
1 vírf cutit nucsoará
-
vegeta dupá gust
-
sare , piper dupá gust.
Modul
de preparare
- Cernem fáina íntrun
vas de frámíntat , íntre palme o fecám cu untul , adáugám otzetul la 3 – 4 linguiri de apá , turná peste fáiná si íncepem
frámíntatul,, dacá coca nu este destul de elasticá evident mai adáugám apá, si
frámíntám bine, píná obtinem o cocá molcutzá bine elasticá , o ínvelim si o dám
la rece pentru 1 orá , dupá timpul de relaxare pentur cocá o íntindem ín
rotund , o asezám ín forma de quiche
bine unsá cu unt, si o dám la cuptor pentru 10 – 15 minute , timp ín care ne ocupám
de umpluturá.
-
Desfacem broccoli pe flori , o punem la fiert ín apá clocotitá cu o lingurá de
vegeta timp de 5 minute , o strecurám imediat , o punem laoparte .
Íntr-o tigaie íncingem 3 linguri
de ulei , cálim prazul táiat rotitze , ardeiul felii mai grosutze , si sunca
táiatá cuburi dupá preferintzá , adáugám
broccoli , omogenizám usurel ca florile de broccoli sá nu se sfaríme , si dám
la rácit.
- Píná umplutura se ráceste batem ouále cu frisca , le condimentám putin,
sá avem ín vedere cá si umplutura este condimentatá ,,, adáugám cascavalul
rázálit , omogenizám si adáugám la umplutura rácitá, apoi turnám toatá
compozitia peste coca pregátitá ín
prealabil ín forma de quiche, si dám la cuptor pentru alte 15 minute, dupá care
facem proba scobitorii ,
Servim cu salatá iceberg cu dresing de iaurt sau smíntíná.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése