Ciorbá táráneascá
Ingrediente:
- 300 gr. carne de vitá ,,,de la gít cu os
- 300 gr. ceafá de porc neapárat cu os
- 200 gr. varzá albá
- 200 gr. mazáre verde
- 200 gr. fasole verde
- 500 gr. roşii sau300 g
bulion
- 3 morcovi
- 1 pătrunjel
- 200 gr. varzá albá
- 200 gr. mazáre verde
- 200 gr. fasole verde
- 500 gr. roşii sau
- 3 morcovi
- 1 pătrunjel
- 1 tzeliná medie
- 1 praz 10 –15 cm .
- 2 ardei
- 1 praz 10 –
- 2 ardei
- 3 cátei de usturoi
- 4 cartofi
- 200 gr.broccoli
- 200 gr. conopidá
- vegeta dupá gust
- 4 cartofi
- 200 gr.broccoli
- 200 gr. conopidá
- vegeta dupá gust
- 6 – 8 boabe ienibahar,
- sare şi piper dupá gust ,
- frunze de leustean, pátrunjel
- frunze de leustean, pátrunjel
- Prájim bine carnea pe toate pártile, apoi o punem la fiert ín
- Dupá ce carnea a fiert mai mult de jumátate, adáugám zarzavatul cálit ín prealabil,, fasolea verde , varza , le fierbem mai mult de jumátate apoi adáugám mazárea , mai dám cíteva clocote si adáugám cartofii , conopida, broccoli, rosiile decojite táiate cuburi, si leosteanul,,,mai fierbem cíteva minute ,píná cínd totul sa pátruns , punem piper dupá gust , si dacá e nevoie mai condimentám cu vegeta si sare,,,,potolim focul , punem pátrunjelul tocat márunt, apoi dám deoparte,
Servim cu smíntíná si ardei iute, dupá gust,,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése