Pulpe de
pui pe pat de praz
Ingrdiente / 3 portii
-
3 bucáti pulpe de pui íntregi
-
3 bucáti praz, potrivite ca márime
-
3 cátei de usturoi
-
3 bucáti ardei kaliforni: rosu , galben , verde
-
1 lingurá vegeta
-
1 linguritá condiment asortat grill
-
piper dupá gust
-
1,5 dl ulei
Modul de
preparare
- Curátzám pulpele binisor, le spálám si le
punem la scurs putin ,
- Curátám prazul
, ardeiul , usturoiul , pregátim o tavá pentru fripturi sau un vas ”yena” ,
prazul ín táiem rondele mai mari , ardeiul la fel, le amestecám ímpreuná cu putiná vegeta , piper, sare si ulei , le asezám pe fundul de la vasul
pregátit pentru prájit,,,
- 5 linguri de ulei amestecám cu 1 linguritzá
vegeta , piper dupá gust , 1 linguritzá condiment grill , si usturoiul bine
pisat le frecám binisor, apoi cu aceastá marinadá frecám bine pulpele de pui , le asezám pe patul de praz ín vasul de ”yena” adáugám 0,5 dl apá si le dám la cuptor mai íntíi cu
capac circa 25 minute, apoi scoatem capacul si rumenim frumos pulpele ,
- dacá folosim tavá de copt, acoperim cu folie
alimentará tava timpul de gátit rámínínd
tot 25 minute apoi índepártám folia dupá care
urmeazá rumenirea ,
- servim fierbinti cu garniturá de cartofi copti
si orez, salatá proaspátá : rosii
castraveti, salatá iceberg , ulei de másline,busuioc proaspát tocat,otzet din
vin alb, sau salatá de ardei copt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése