2014. október 4., szombat

Spumos cu cacao.

                 

Spumos cu cacao

     piscotul:
-        6 ouá
-        250 gr. zahár pudrá
-        1,5 dl apá
-        1,5 dl ulei
-        250 gr. fáiná
-        1 lámíie
-        1 linguritzá bicarbonat
-        2 ling. cacao
-        1 ling. esentzá rum
-        1 linguritzá scortzisoará
     crema:
-        1 borcan nutella
-        250 gr. unt
-        5 dl friscá pentru spumá
-        100 gr. granule cicolatá

Modul de preparare
                  piscotul: -pentru ínceput separám albusurile de gálbenuse, batem spumá albusurile cu 100 gr. zahár pudrá si zeama de la ½ lámíie, frecám spumá gálbenusele cu 150 gr. zahár, coaja de lámíie, stingem bicarbonatul cu zema de la ½ lámíie íl adáugám la gálbenuse, adáugám usurel cíte putin uleiul, batem spumá,  apoi apa, esentza si scortzisoara, fáina o amestecám cu cacaoa si o adáugám cíte putzin píná la íncorporare complectá, apoi cu spatula íncorporám albusurile bátute spumá tare, ungem bine cu ulei tava de copt, o tapetám cu hírtie de copt, si turnám blatul de cacao ín tavá, nivelám si dám la cuptorul preíncálzit la foc potrivit 170-180 grade, circa 25-30 minute, timp ín care íntoarcem odatá tava ín cuptor, dupá care facem proba de coacere, dupá care o dám la rácit complect,,,
           crema: -pentru cremá frecám spumá untul cu nutella apoi asezám blatul de cacao pe tava de prájituri si aplicám crema de nutella peste blat, nivelám frumos, dupá care batem spumá tare frisca cu 3 linguri zahár praf, aplicám spuma peste cremá, ín valuri, dupá care presárám frisca cu granule de ciocolatá sau ciocolatá rázálitá, dám prájitura la rece pentru 1 orá jumate , apoi feliem dupá plac si preferintzá si servi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése