Spumos
cu cacao
piscotul:
-
6 ouá
-
250 gr. zahár pudrá
-
1,5 dl apá
-
1,5 dl ulei
-
250 gr. fáiná
-
1 lámíie
-
1 linguritzá bicarbonat
-
2 ling. cacao
-
1 ling. esentzá rum
-
1 linguritzá scortzisoará
crema:
-
1 borcan nutella
-
250 gr. unt
-
5 dl friscá
pentru spumá
-
100 gr. granule cicolatá
Modul de
preparare
piscotul: -pentru ínceput separám albusurile de gálbenuse,
batem spumá albusurile cu 100 gr. zahár pudrá si zeama de la ½ lámíie, frecám
spumá gálbenusele cu 150 gr. zahár, coaja de lámíie, stingem bicarbonatul cu
zema de la ½ lámíie íl adáugám la gálbenuse, adáugám usurel cíte putin uleiul,
batem spumá, apoi apa, esentza si
scortzisoara, fáina o amestecám cu cacaoa si o adáugám cíte putzin píná la
íncorporare complectá, apoi cu spatula íncorporám albusurile bátute spumá tare,
ungem bine cu ulei tava de copt, o tapetám cu hírtie de copt, si turnám blatul
de cacao ín tavá, nivelám si dám la cuptorul preíncálzit la foc potrivit
170-180 grade, circa 25-30 minute, timp ín care íntoarcem odatá tava ín cuptor,
dupá care facem proba de coacere, dupá care o dám la rácit complect,,,
crema: -pentru
cremá frecám spumá untul cu nutella apoi asezám blatul de cacao pe tava de
prájituri si aplicám crema de nutella peste blat, nivelám frumos, dupá care batem
spumá tare frisca cu 3 linguri zahár praf, aplicám spuma peste cremá, ín
valuri, dupá care presárám frisca cu granule de ciocolatá sau ciocolatá
rázálitá, dám prájitura la rece pentru 1 orá jumate , apoi feliem dupá plac si
preferintzá si servi
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése