2014. október 19., vasárnap

Chec cu cacao.

                   

Chec cu cacao

-        250 gr. fáiná
-        250 gr. zahár pudrá
-        5 ouá
-        1 lámíie
-        1 vanilie
-        1 linguritzá bicarbonat
-        1 dl apá
-        150 gr. margariná
-        2 ling. cacao
-        5 ling. ulei

Modul de preparare
                 -pentru ínceput ungem bine forma pentru chec cu margariná si o tapetám cu fáiná, apoi separám gálbenusele de albuse, batem spumá tare albusurile cu 50 gr. zahár pudrá, si zema de la ½ lámíie, apoi dám la rece píná la folosire,

               -frecám spumá 150 gr.  margariná cu 100 gr. zahár pudrá, adáugám coaja de lámíie si vanilia, stingem bicarbonatul cu zema de la ½ lámíie íl adáugám si frecínd mereu cu robotul adáugám pe rínd cíte unul gálbenusele care le frecám spumá, dupá care íncepem sá adáugám fáina cu cíte o lingurá pe rínd ín timp ce vom adáuga si apa tot cíte putzin ín timp, omogenizám bine, dupá care cu spatula nu cu robotul adáugám albusul bátut spumá tot pe rínd cu cíte o lingurá, íncorporám complect, apoi ímpártzim compozitia ín douá pártzi, o parte o turnám ín tava pentru chec pregátitá, dupá care frecám bine 2 linguri de cacao cu 5 linguri ulei, care le adáugám usurel la compozitzia galbená rámasá, vom obtzine o compozitzie maro frumoasá lucioasá care o turnám peste compozitzia galbená ín forma de chec ín zig-zag, ca sá ne easá checul ín dungi colorate , galben-maro, scuturám usurel tava cu compozitzia , o dám la cuptorul preíncálzit la 160 de grade, timp de 30-40 minute, apoi facem proba de copt, dacá íncá se lipeste pe scobitoare mai lásám 5-10 minute dupá care scoatem checul din tavá, íl presárám cu zahár pudrá vanilat si íl lásám sá se ráceascá apoi servim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése