Chec cu
cacao
-
250 gr. fáiná
-
250 gr. zahár pudrá
-
5 ouá
-
1 lámíie
-
1 vanilie
-
1 linguritzá bicarbonat
-
1 dl apá
-
150 gr. margariná
-
2 ling. cacao
-
5 ling. ulei
Modul de
preparare
-pentru ínceput ungem bine forma pentru
chec cu margariná si o tapetám cu fáiná, apoi separám gálbenusele de albuse,
batem spumá tare albusurile cu 50 gr. zahár pudrá, si zema de la ½ lámíie, apoi
dám la rece píná la folosire,
-frecám
spumá 150 gr. margariná cu 100 gr. zahár
pudrá, adáugám coaja de lámíie si vanilia, stingem bicarbonatul cu zema de la ½
lámíie íl adáugám si frecínd mereu cu robotul adáugám pe rínd cíte unul gálbenusele
care le frecám spumá, dupá care íncepem sá adáugám fáina cu cíte o lingurá pe
rínd ín timp ce vom adáuga si apa tot cíte putzin ín timp, omogenizám bine,
dupá care cu spatula nu cu robotul adáugám albusul bátut spumá tot pe rínd cu
cíte o lingurá, íncorporám complect, apoi ímpártzim compozitia ín douá pártzi,
o parte o turnám ín tava pentru chec pregátitá, dupá care frecám bine 2 linguri
de cacao cu 5 linguri ulei, care le adáugám usurel la compozitzia galbená
rámasá, vom obtzine o compozitzie maro frumoasá lucioasá care o turnám peste
compozitzia galbená ín forma de chec ín zig-zag, ca sá ne easá checul ín dungi
colorate , galben-maro, scuturám usurel tava cu compozitzia , o dám la cuptorul
preíncálzit la 160 de grade, timp de 30-40 minute, apoi facem proba de copt,
dacá íncá se lipeste pe scobitoare mai lásám 5-10 minute dupá care scoatem checul
din tavá, íl presárám cu zahár pudrá vanilat si íl lásám sá se ráceascá apoi servim.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése