Gustare-aperitiv la cuptor.
ingrediente /3 portzii.
-
2 pachete aluat-foietaj de magazin
-
300 gr. ceafá afumatá-fiartá
-
100 gr. círnatzi de casá
-
250 gr. cascaval rázálit
-
1 ling. vegeta
-
1 vírf cutzit piper
-
4 cátzei usturoi
-
4 dl
smíntíná grasá
-
1 ou
Modul de
preparare
-dacá aluatul foietaj este congelat atunci punem la dezghetzat, apoi
íntindem 2 foi de márimea tavei de copt, frecám smíntína cu vegeta, piper,
pátrunjel verde tocat, pisám bine usturoiul íl adáugám, apoi ímpártzim ín trei
compozitzia condimentatá, o parte o
punem deoparte pentru servit, si douá pártzi, ungem pe fiecare foaie cíte o portzie
de smíntíná condimentatá, apoi táiem cuburi mici ceafa si círnatzul si
ímpártzim pe amnídouá foile peste smíntíná, presárám cu treisfert din cascavalul
rázálit dupá care rulám ín formá de
ruladá alautul de foietaj, asezám rulada ín tava de copt unsá si tapetatá cu
hírtie de copt, batem spumá oul cu putzin zahár, ungem ruladele cu ou, si dám
la rumenit la cuptorul preíncálzit la foc moale píná se rumenesc frumos
ruladele, le scoatem le presárám cu cascavalul pus deoparte , dám ínapoi la
cuptor píná si cascavalul se rumeneste, apoi scoatem de la cuptor, lásám sá se
rácoreascá putzin, portzionám si servim calde cu smíntína condimentatá pusá
deoaprte, presárat cu pátrunjel verde, este o gustare fainá sau o ciná
gustoasá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése