Conopidá
asortatá.
-
500 gr. ardei-pepperoni
-
500 gr. gogosari rosii
-
500 gr. morcov
-
1 kg .
conopidá
-
500 gr. gogonele
-
500 gr. castravetzi
-
hrean dupá gust
-
1 plic piper
boabe
-
1 plic mustar boabe
-
1 plic coreandru boabe
-
1 ardei piscátor/ borcan
-
3,,,4 cátzei usturoi / borcan
-
80 gr. sare
-
200 gr. zahár
-
6 dl otzet
10%
-
2 ½ litri apá
-
1 vírf cutzit Na-benzoat / borcan
-
1 ling. borken { bork } conservant
Modul de
preparare
-spálám
, desinfectám si clátim borcanele cu apá fierbinte cít suportá mína, le dám cu
gura ín jos pe fatza de masá,
-curátzám ,
spálám bine din mai multe ape, gogonelele,
castravetzii, ardeii, gogosarii, piscátorii, conopida o desfacem pe
flori mici, curátázm si despicám hreanul, si íncepem sá asetzám totul ín
borcane dupá cum se vede ín imaginea atasatá retzetei, presárám ín fiecare borcan, piper, coreandru, mustar
boabe,
-punem
apa la fiert cu sare si zahár, cínd apa dá ín cloct, adáugám otzetul si
Na-benzoat, mai dám un clcot si lásám apa sá se rácoreascá bine, presárám pe fiecare
borcan cíte putzin conservant bork si apoi umplem fiecare borcan din apa condimentatá,
le acoperim cu celofan timp de cíteva ore bune, dupá care complectám apa
asezatá, ínchidem fiecare borcan ermetic si dám la cámará. Este o muráturá excelentá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése