Piept de
curcan umplut
ingrediente/ 4 portzii
-
600 gr. piept curcan
-
100 gr. brínzá vaci
-
100 gr. cascaval rázálit
-
200 gr. bacon { panceta }
-
1 leg. ceapá verde
-
2 ardei grasi
-
1 ling. vegeta
-
1 ling. condiment grill
-
1 linguritzá chimen mácinat
-
1 ling. busuioc verde tocat
-
1 ling. pátrunjel verde tocat
-
50 gr. unt
-
3 ouá pentru smnitzel
-
4 ling. fáiná
-
8 ling. pesmet
-
ulei pentru prájit dupá necesitate
modul de preparare
-feliem pieptul de curcan íl batem de
snitzele, íl condimentám cu putziná vegeta, frecám feliile cu condimentul
grill, íl dám la rece píná pregátim umplutura,
-punem la íncins untul, táiem ín julien
panceta, o prájim ín untul íncins, adáugám ceapa táiatá márunt cu verdeatzá cu
tot, adáugám ardeiul táiet márunt, le cálim, dám la rácit, apoi adáugám brínza,
cascavalul rázálit, vegeta, busuiocul verde tocat, chimenul, omogenizám bine,
apoi ímpártzim pe fiecare felie de carne din umpluturá, ímpáturám ín douá felia
cu umpluturá, o apásám bine sá se lipeascá deolaltá, apoi dám felia umplutá
prin fáiná, ou bátut spumá si pesmet, repetám operatzia píná la terminarea
feliilor, apoi le práji ín baie de ulei, íncingem uleiul ín wok sau cratitzá ,
depinde ín ce obisnuim sá prájim snitzele, dar sá avem grijá nu íncingem uleiul
prea tare, decít potrivit cá altfel pesmetul se va arde iar mjlocul snitzelului
va rámínea crud, apoi la foc potrivit prájim fiecare snitzel, de culoare
maronie, apoi le dám la odihná circa 5-8
minute dupá care táiem fiecare bucatá ín vinclu la mijloc, si servim cu cartofi
si salatá proaspátá, cu zarzavat ínnábusit, dupá cum se vede si ín imaginea
atasatá retzetei, este un meniu de zile mari.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése