2014. július 10., csütörtök

Piept de curcan umplut.



Piept de curcan umplut

             ingrediente/ 4 portzii
-        600 gr. piept curcan
-        100 gr. brínzá vaci
-        100 gr. cascaval rázálit
-        200 gr. bacon { panceta }
-        1 leg. ceapá verde
-        2 ardei grasi
-        1 ling. vegeta
-        1 ling. condiment grill
-        1 linguritzá chimen mácinat
-        1 ling. busuioc verde tocat
-        1 ling. pátrunjel verde tocat
-        50 gr. unt
-        3 ouá pentru smnitzel
-        4 ling. fáiná
-        8 ling. pesmet
-        ulei pentru prájit dupá necesitate   

modul de preparare
      -feliem pieptul de curcan íl batem de snitzele, íl condimentám cu putziná vegeta, frecám feliile cu condimentul grill, íl dám la rece píná pregátim umplutura,
       -punem la íncins untul, táiem ín julien panceta, o prájim ín untul íncins, adáugám ceapa táiatá márunt cu verdeatzá cu tot, adáugám ardeiul táiet márunt, le cálim, dám la rácit, apoi adáugám brínza, cascavalul rázálit, vegeta, busuiocul verde tocat, chimenul, omogenizám bine, apoi ímpártzim pe fiecare felie de carne din umpluturá, ímpáturám ín douá felia cu umpluturá, o apásám bine sá se lipeascá deolaltá, apoi dám felia umplutá prin fáiná, ou bátut spumá si pesmet, repetám operatzia píná la terminarea feliilor, apoi le práji ín baie de ulei, íncingem uleiul ín wok sau cratitzá , depinde ín ce obisnuim sá prájim snitzele, dar sá avem grijá nu íncingem uleiul prea tare, decít potrivit cá altfel pesmetul se va arde iar mjlocul snitzelului va rámínea crud, apoi la foc potrivit prájim fiecare snitzel, de culoare maronie,  apoi le dám la odihná circa 5-8 minute dupá care táiem fiecare bucatá ín vinclu la mijloc, si servim cu cartofi si salatá proaspátá, cu zarzavat ínnábusit, dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, este un meniu de zile mari.    


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése