Papanasi
cu visine.
ingrediente/
3 portzii
-
400 gr. brínzá de vaci
-
120 gr. griz
-
3 ouá
-
visine pentru umplut circa 20 boabe
-
100 gr. rama
-
6 ling. ulei
-
9 ling. pesmet
-
zahár praf dupá gust
-
sirop de visine dupá gust
modul de
preparare
-íntr-un castronas topim margarina ín microunde, adáugám brínza si ouále
bátute spumá, apoi mestecám bine cu grizul si dám la frigider pentru 30 minute,
timp ín care punem apa la fiert, prájim pesmetul si scoatem símburii din
visine,
-punem íntr-o
tigaie uleiul la íncins, adáugám pesmetul si mestecínd mereu prájim pesmetul de
culoarea maroniu deschis apoi dám la rácit, píná vom avea nevoie de el,
-dupá timpul
de odihná scoatem aluatul din frigider si formám bilutze de márime potrivite, látzim
bilutza ín palmá, punem ín miljocul fiecáruia cíte o visiná apoi formám ínapoi
bilutza de papanasi, cínd apa fierbe punem bilutzele la fier, dar numai atítea
cít acopere fundul vasului de fiert, cínd bilutzele au venit la suprafatza apei
mai fierbem circa 3 minute, apoi rostogolim fiecare bilutzá prin pesmet prájit,
servim calde presárat cu zahár pudrá sau cu sirop de visine, fiecare dupá plac
si preferintzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése