2014. július 31., csütörtök

Fripturá la cuptor.

                

Fripturá la cuptor

        ingrediente/ 4 portzii
-        600 gr. ceafá purcel
-        1 ling. mustar ”dijoni”
-        1 ling. unturá de porc
-        1 dl ulei
-        1 vírf cutzit piper
-        1 ling. grill condiment asortat
-        5 cátzei usturoi

Modul de preparare

            -feliem carnea ín felii goase, apoi ungem fiecare felie cu putzin ulei, frecám fiecare felie cu condimentul grill, íncingem untura de porc si uleiul rámas, rumenim pe ambele párti, fiecare felie, dupá care presárám fiecare felie cu piper si frecám cu mustar dupá care rumenim din nou fiecare felie, dupá care le asezám ín tava de fripturi , presárám cu vegeta si usturoiul bine pisat, turnám peste felii grásimea ín care sa rumenit, acoperim cu folie alimentará si dám la cuptor pentru 20 minute, apoi scoatem folia si rumeni la gata feliile, dupá care servim cu chrochette de cartofi stropite cu sosul din tavá dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei si salatá proaspátá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése