Ciorbá
de pui
ingrediente/2
portzii
- 450 gr. pui cu os
- 2 morcovi
- 1 tzeliná medie
- 2 ardei grasi
- 1 ceapá
- 300 gr. rosii ín bulion
- 2 crengutze leustean
- 1 ou ptr. dres
- 450 gr. pui cu os
- 2 morcovi
- 1 tzeliná medie
- 2 ardei grasi
- 1 ceapá
- 300 gr. rosii ín bulion
- 2 crengutze leustean
- 1 ou ptr. dres
- 4 cartofi mari
- 1 ling. vegeta
- piper dupá gust
Mod de preparare
-se pune puiul la fiert ín 1,5 litru apá, se toacá márunt zarzavaturile, se adaugá la ciorbá si se fierbe la foc mic,
Mod de preparare
-se pune puiul la fiert ín 1,5 litru apá, se toacá márunt zarzavaturile, se adaugá la ciorbá si se fierbe la foc mic,
-cínd zarzavaturile sunt aproape fierte se
adaugá rosiile ín bulion , asezonám de vegeta sare si piper, mai fierbem 5 minute dupá care se adáugá
cartofii táiatzi ín cuburi mici, cínd cartofii sínt fiertzi se drege ciorba cu un ou, se bate oul spumá cu
furculita si se amestecá cu 2-3 polonicuri zeamá din ciorbá apoi ín jet
subtzire se toarná ínapoi ín oala cu ciorbá mestecínd íncontinuu,,,, se mai dá
íntr-un clocot-douá se opreste focul si se adaugá leusteanul tocat marunt,
ciorba este gata de servit, cu sau fárá smíntíná, fiecare dupá gust si
preferintzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése