Pástái
galbeni la borcan
- 3 kg . fasole
verde
- 2
legáturi frunze tzeliná
- 2
legáturi pátrunjel verde
- 3
linguri sare ne-iodatá
- 3 litri
apá
- 20 gr.
sare de lámíie
- 15 gr.
Na-benzoat conservant
Modul de
preparare
-curátzám
pástái, íi táiem dupá gust, punem apa la fiert cu sare, cínd apa dá ín clocot
adáugám fasolea si frunzele, íntre timp
pregátim borcanele si patul pentru dunst uscat,,,
-cínd fasolea
este fiartá, adáugám sarea de lámíie, dám cíteva clocote si adáugám conservantul
pregátit dupá indicatziile de pe plic, apoi íncá clocotindá fasolea o ímpártzim
ín borcane, o ínchidem ermetic si o dám la dunst uscat, unde o lásám sá se
ráceascá complect, asta cam 2-3 zile apoi o dám la cámará, o folosim la orice
fel de míncare de fasole, stá mai multzi ani fárá probleme ísi pástrezá gustul
si aroma.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése