2014. július 28., hétfő

Pástái galbeni la borcan.

                

Pástái galbeni la borcan

-       3 kg. fasole verde
-       2 legáturi frunze tzeliná
-       2 legáturi pátrunjel verde
-       3 linguri sare ne-iodatá
-       3 litri apá
-       20 gr. sare de lámíie
-       15 gr. Na-benzoat conservant

Modul de preparare
        -curátzám pástái, íi táiem dupá gust, punem apa la fiert cu sare, cínd apa dá ín clocot adáugám fasolea si frunzele,  íntre timp pregátim borcanele si patul pentru dunst uscat,,,

      -cínd fasolea este fiartá, adáugám sarea de lámíie, dám cíteva clocote si adáugám conservantul pregátit dupá indicatziile de pe plic, apoi íncá clocotindá fasolea o ímpártzim ín borcane, o ínchidem ermetic si o dám la dunst uscat, unde o lásám sá se ráceascá complect, asta cam 2-3 zile apoi o dám la cámará, o folosim la orice fel de míncare de fasole, stá mai multzi ani fárá probleme ísi pástrezá gustul si aroma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése