Tort din
biscuitzi.
- 400 gr. biscuitzi simpli
- 7 dl .
smíntíná grasá
- 200 gr. zahár pudrá
- 1 ling. aromá rum
- 3 dl lapte
- 3 ling. zahár tos
- 400 gr. cápsuni
- 3 dl .
friscá pentru bátut
- 80 gr. cicolatá menaj
Modul de preparare
-frecám
smíntíná cu zahárul praf, o ímpártim ín douá párti, tocám cápsunii si íi
adáugám la o parte din smíntíná, íncálzim
putin, adicá sá fie dezmortzit laptele cu 3 ling. zahár tos, adáugám aroma de
rum, tapetám o tavá micá de copt cu
hírtie de copt, ínmuiem biscuitzii ín laptele aromat, asezám un rínd de
biscuitzi ínmuiatzi pe fundul de la tavá, acoperim cu cíteva linguri de
smíntíná cu cápsuni, aplicám peste smíntíná alt rínd de biscuitzi ínmuiati care
íi acoperim cu cíteva linguri smíntíná fárá cápsuni, peste care punem alt rínd
de biscuitzi ínmuiati,,, repetám operatia píná la terminarea ingredientelor,
batem frisca spumá tare, o aplicám peste biscuitzi, din ciocolata menaj facem
spanuri si presárám peste frisá, dupá care dám tava la frigider 5-6 ore,
-dupá timpul
de 5-6 ore feliem biscuitzii ín cuburi si ínfigem ín fiecare cub cíte o cápsuná
ca ornament, apoi servim, este de
preferat ca aceaste dulciuri sá fie pregátite de seara si lásatá píná a doua zi
dimneatza cínd va fi feliatá si ornatá, timp ín care biscuitzii se vor ínmuia
foarte bine si gusturile se vor pátrunde.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése