Salatá ”itzeberg”
ín dressing.
Ingrediente
- 2
cápátzíini salatá itzeberg
- 3 fire
ceapá verde
- 3 cátzei
usturoi
- 200 gr.
iaurt natur
- 1
ling.mustar
- 3 ling.
otzet
- zema de
la 1 lámíie
- 1 vírf
cutzit piper alb
- sare dupá
gust
- 2 ling.
coreandru verde tocat
Modul de
preparare
-pregátim o
marinadá gustoasá din iaurt, mustar,
otzet, zeamá de lámíie, sare, piper, 1 lingurá coreandru verde tocat, ceapa
verde tocatá márunt cu coade cu tot, usturoiul pisat,
-desfacem
salata, pe frunze, o spálám cu grijá si o rupem ín bucátzi preferabile, punem
deoparte cíteva linguri din marinadá-dressing, apoi turnám peste salatá ”dressingul”
rámas, omogenizám usurel fárá sá sfármám salata, mai asezonám de condimente, asezám
salata ín castronul penrtu servit, turnám peste salatá dessingul pus deoparte ,
presárám cu 1 lingurá coreandru tocat, dám la frigider pentru 20 minute apoi
servim língá orice fripturi, cartofi, orez,,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése