Ingrediente/4 portii
- 2
cartofi márime / persoaná
- 2 leg.
ceapá verde
- 6 ouá
- 1 ling.
vegeta
- 1 vírf
cutzit piper
- smíntíná
pentru servit
- 1
castravete
- 4 rosii
- 1 leg.
ridichi
- 1 ling.
mare coreandru verde tocat
- 1
linguritzá otzet vin alb
- 2 dl ulei
Modul de
preparare
-curátzám si
táiem cartofii cubulezte, íncingem 2
dl ulei si prájim-ínnábusim cubuletzele de cartofi, dupá
5 minute de ínnábusire-prájire táiem rondele ceapa verde, dar fárá coade,
ínnábusim-prájim mai departe alte 5 minute, scoatem cartofii si ceapa, le
rácorim putin, íntre timp batem spumá ouále cu vegeta si piper, le amestecám cu
cartofii ínnábusitzi-prájiti, íntr-o tigaie de teflon cu circumferintza
mare punem din uleiul ín care am prájit
cartofii, íncingem si turmán compozitia de ouá cu cartofi, prájim bine
scuturínd mereu tigaia, dupá ce se coace pe o parte íntoarcem cu partea deasupra
pe fundul de la tigaie si rumenim si partea de sus, íntoarcem omleta pe platou
si de la mijloc spre margine táiem trunghiuri frumoase, la fiecare farfurie si
servim cu smíntíná si salatá,,,
-píná omleta
se rumeneste , táiem coadele de ceapá márunt, rosiile cuburi mari, castravetii
rondele sau jumátátzi de rondele, ridichile de luná le feliem, sárám dupá gust,
piperám, stropim cu ulei si otzet din vin alb, presárám cu coreandru verde
tocat si servim.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése