Tiramisu
cu zmeurá.
- 200 gr. piscoturi ptr.copii de magazin
- 300 gr. zmeurá
- 4 ling. cacao olandezá
- 2 dl cafea ness
- 3 ling. miere albine
- 300 gr. mascarpone
- 40 gr. zahár maro
- 1 ling. aromá vanilie
- 1 ling. aromá zmeurá
- 40 gr. ciocolatá albá
Modul de
preparare
-frecám
spumá crema ”mascarpone” cu vanilia, mierea de albine, zmeura , esentza de
zmeurá,
-fierbem 2 dl cafea ness, dizolvám ín
ea mierea de albine, zahárul maros, esentza de vanilie si ínsiropám bine
piscoturile, presárám o tavá de sticlá cu cacao, ímpártzim piscoturile ín douá,
asezám peste cacao o parte din piscoturi bine ínsiropate, presárám cu pudrá de
cacao, { eu am folosit cacao nequik }, acoperim cu crema de mascarpone-zmeurá
peste care aplicám piscoturile rámase bine ínsiropate, presárám cu pudrá de
cacao peste care cládim boabe de zmeurá bine coapte care le presárám cu spanuri
de ciocolatá albá, apoi dám la frigider píná se pátrund gusturile, circa o orá
jumate - douá, apoi servim, este un desert foarte delicios, si foarte simplu de
fácut.
mentziuni : fructele se pot ínlocui cu cápsuni,
caise, cirese sau visine, ín cazul acesta schimbám doar esentza de fructe iar
fructele le mixám, restul totul este identic cu retzeta datá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése