2014. június 8., vasárnap

Pulpe de pui cu cartofi si broccoli.



Pulpe de pui cu cartofi si brokkoli.

    Ingrediente/4 portzii
-       4 pulpe íntregi
-       1 ling. condiment asortat pui
-       6 ling. ulei
-       1 kg. cartofi
-       1 buc. praz
-       2 ardei grasi
-       6 cátzei usturoi
-       1 ling. vegeta
-       1 vírf cutzit piper
-       1 kg. brokkoli
-       2 dl smíntíná
-       150 gr. cascaval rázálit
-       smíntíná si cascaval pentru servit dupá preferintzá.

Modul de preparare
       -prima datá pregátim o marinadá din 3 ling. ulei, condimentul de pui, piper, vegeta, usturoi pisat, curátzám pulpele, le punem íntr-un vas cu capac, turnám peste ele marinada le amestecám bine si le dám la frigider pentru 30 minute, dupá timpul de marinare de 30 minute le dám la cuptor pentru 20 minute, íntre timp pregátim cartofii si brokkoli,
   -íntr-un vas de ”yena” punem 3 ling. ulei, táiem prazul rondele si ardeiul, le asezám pe fundul vasului, curátám cartofii íi táiem ín rondele groase, íi amestecám cu prazul, asezám pulpele de pui peste cartofi cu sosul lui cu tot, si dám la cuptor mai departe, íncá 15 minute, íntre timp fierbem brokkoli,
   -curátzám coada de brokkoli, o táiem ín rondele mai groase, o punem la fiert ín apá cu vegeta, apoi dupá 8 minute de fiert adáugám si florile de brokkoli mai fierbem 5 minute, , dupá care le strecurám si le pune deoparte,

   -dupá ce cartofii sau copt, si pulpele s-au rumenit, le scoatem de la cuptor,  adáugám broccoli, apoi íncorporám casul rázálit ín smíntíná, turnám compozitia peste míncare si dám la cuptor píná se rumeneste putin, apoi servim calde cu smíntíná si presárate cu cascaval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése