Pulpe de
pui cu cartofi si brokkoli.
Ingrediente/4 portzii
- 4 pulpe
íntregi
- 1 ling.
condiment asortat pui
- 6 ling.
ulei
- 1 kg .
cartofi
- 1 buc.
praz
- 2 ardei
grasi
- 6 cátzei
usturoi
- 1 ling.
vegeta
- 1 vírf
cutzit piper
- 1 kg .
brokkoli
- 2 dl
smíntíná
- 150 gr.
cascaval rázálit
- smíntíná
si cascaval pentru servit dupá preferintzá.
Modul de
preparare
-prima datá
pregátim o marinadá din 3 ling. ulei, condimentul de pui, piper, vegeta, usturoi
pisat, curátzám pulpele, le punem íntr-un vas cu capac, turnám peste ele marinada
le amestecám bine si le dám la frigider pentru 30 minute, dupá timpul de
marinare de 30 minute le dám la cuptor pentru 20 minute, íntre timp pregátim
cartofii si brokkoli,
-íntr-un vas de ”yena”
punem 3 ling. ulei, táiem prazul rondele si ardeiul, le asezám pe fundul
vasului, curátám cartofii íi táiem ín rondele groase, íi amestecám cu prazul,
asezám pulpele de pui peste cartofi cu sosul lui cu tot, si dám la cuptor mai
departe, íncá 15 minute, íntre timp fierbem brokkoli,
-curátzám coada
de brokkoli, o táiem ín rondele mai groase, o punem la fiert ín apá cu vegeta,
apoi dupá 8 minute de fiert adáugám si florile de brokkoli mai fierbem 5 minute,
, dupá care le strecurám si le pune deoparte,
-dupá ce cartofii
sau copt, si pulpele s-au rumenit, le scoatem de la cuptor, adáugám broccoli, apoi íncorporám casul rázálit
ín smíntíná, turnám compozitia peste míncare si dám la cuptor píná se rumeneste
putin, apoi servim calde cu smíntíná si presárate cu cascaval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése