2014. augusztus 14., csütörtök

Vrăbioară de "şărcad".


Vrăbioară de ”şărcad”.

           ingrediente/ 4 portzii
-        600 gr. vrábioará
-        80 gr. unt
-        5 ling. ulei 
-        300 gr. ciuperci sampion
-        3 dl lapte
-        100 gr. círnatzi afumat
-        2 castraveti muratzi
-        150 gr. cascaval rázálit
-        1 ling. vegeta
-        1 ling. fáiná
-        sare dupá gust
-        1 linguritzá piper mácinat

Modul de preparare
            -feliem várbioara si o batem putzin ca pentru snitzele ínsá cu mult mai usurel si nu subtzire, fiecare felie o frecám cu vegeta si pier, apoi íncingem untul ín ulei ca sá nu sá ardá si rumenim  fiecare felie de carne, asezám feliile ín tava pentru fripturi una língá alta, apoi ín grásimea rámasá de la rumenirea cárnii prájim ciupercile táiate feli mai grosutze, cínd sau rumenit si ciupercile, le presárám cu 1 lingurá fáiná, vegeta, piper si stingem cu laptele,

      -rázálim castravetzii muratzi íi adáugám la ciuperci, si círnatzii táiatzi felii foarte subtziri, dupá care dám cíteva clocote, apoi ímpártim compozitzia pe fiecare felie de carne, presárám cu cascavalul rázálit si dám la cuptor píná cascavalul se rumeneste dupá plac, si preferintzá, cínd vrábioara este gata de servit, cu cartofi coptzi la cuptor presáratzi cu pátrunjel verde si salatá de ardei coptzi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése