Biscuitzi
fárá gluten.
ingrediente
-
300 gr. fáiná fárá gluten
-
80 gr. unt sau margariná vegetalá
-
2 ouá
-
1 linguritzá bicarbonat
-
1 dl
smíntíná
-
1 ling. chimen
-
1 ling, semntze susan
-
1 vírf cutzit sare
Modul de
preparare
-punem
fáina pe masa de lucru si íntre palme o frecám cu untul, apoi facem un cuib ín
mijloc, batem spumá ouále, le adáugám ín cuib si íncepem frámíntatul, mai
departe adáugám atíta smíntíná ca sá obtzinem o cocá molcutzá elasticá, íntindem
aluatul nu prea subtzire, íl táiem dupá
preferintzá, ín forme dorite , ungem o tavá de copt cu putzin ulei tapetám cu
hírtie de copt, asezám formele de aluat ín tavá, la distantze potrivite, batem
un ou spumá cu putziná smíntíná, ungem fiecare biscuit ín parte, apoi íl
presárám cu chimen sau cu susan, apoi dám la cuptorul íncálzit ín prealabil
timpde 15-20 minute la foc moale dupá care facem proba de coacere, eventual mai
coacem 5 minute, si biscuitzii sínt gata pentru consum,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése