2014. augusztus 2., szombat

Piept de pasăre înnăbuşit.

                    

Piept de pasăre înnăbuşit.

           ingrediente/ 4 portzii
-        600 gr. piept dezosat-pui-curcan sau,,,
-        2 dl friscá pentru gátit
-        2 dl lapte
-        3 fire ceapá verde
-        4 buc. ardei albi
-        1 tub brínzá topitá
-        1 linguritzá vegeta
-        1 vírf cutzit piper alb
-        5 ling. ulei
-        busuoic verde tocat dupá gust

Modul de preparare

             -táiem pipetul de pui ín cuburi dupá preferintzá, íl punem ín apá rece circa 20 min. íncingem uleiul íntr-o cratitzá cu peretzi ínaltzi, cálim ceapa verde si ardeiul gras, adáugám cuburile de carne, presárám cu vegeta si pier alb, ínnábusim píná apa lásatá de carne scade detot, cínd íncepe sá sfíráie carnea ín cratitzá adáugám brínza topitá, mestecám stingem cu frisca, iar cu laptele subtziem cít de vírtos dorim sosul alb, mai vírtos sau mai subtzire, presárám cu busuioc verde tocat, apoi mai dám 2-3 clocote, asezonám de vegeta, sare, piper alb, si pieptul de pui este gata pentru servit cu : zarzavat ínnábusit dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, orez ínnábusit sau chiar cu paste fáinoase dupá preferintzá, este o míncare rapidá si foarte gustoasá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése