Míncare
din brokkoli
ingrediente / 4 portzii
-
600 gr. brokkoli
-
4 dl lapte
-
3 ling. fáiná
-
1 ling. vegeta
-
1 linguritzá mocca piper alb
-
1 cápátzíná usturoi
-
1 dl ulei
-
50 gr. unt sau margariná rama
Modul de
preparare
-desfacem brokkoli pe flori, cotorul íl curátzám de coja lemnoasá si íl
táiem rondele, íncingem íntr-o lingurá
de ulei margarina, adáugám cotorul de brokkoli, cálim putzin, adáugám 2-3
stropi de apá, ínnábusim píná se ínmoaie
índeajuns, adáugám jumátate usturoiul bine pisat, apoi adáugám florile de brokkoli, si ínnábusim
mai departe 3-5 minute, stingem cu 1
dl apá, fierbem 3-5 minute, timp ín care pregátim
rantasul, íncingem uleiul rámas ín care prájim fáina de culoarea alunei coapte,
stingem cu 4 dl
lapte rece, íncálzim putzin ímpreuná
laptele cu rantasul apoi adáugám la brokkoli, adáugám si usturoiul
rámas, asezonám de vegeta, piper si sare dacá mai e nevoie, mai dám un clocot
si míncarea este gata de servit, cu cremvusti wienezi dupá cum se vede si ín
imaginea atasatá retzetei.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése