2014. augusztus 26., kedd

Míncare din brokkoli.

              

Míncare din brokkoli

        ingrediente / 4 portzii
-        600 gr. brokkoli
-        4 dl lapte
-        3 ling. fáiná
-        1 ling. vegeta
-        1 linguritzá mocca piper alb
-        1 cápátzíná usturoi
-        1 dl ulei
-        50 gr. unt sau margariná rama

Modul de preparare
              -desfacem brokkoli pe flori, cotorul íl curátzám de coja lemnoasá si íl táiem rondele,  íncingem íntr-o lingurá de ulei margarina, adáugám cotorul de brokkoli, cálim putzin, adáugám 2-3 stropi de apá, ínnábusim píná se  ínmoaie índeajuns, adáugám jumátate usturoiul bine pisat,  apoi adáugám florile de brokkoli, si ínnábusim mai departe 3-5 minute, stingem cu 1 dl apá, fierbem 3-5 minute, timp ín care pregátim rantasul, íncingem uleiul rámas ín care prájim fáina de culoarea alunei coapte, stingem cu 4 dl lapte rece, íncálzim putzin ímpreuná  laptele cu rantasul apoi adáugám la brokkoli, adáugám si usturoiul rámas, asezonám de vegeta, piper si sare dacá mai e nevoie, mai dám un clocot si míncarea este gata de servit, cu cremvusti wienezi dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése